Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
amatéři, ještě se se mnou někdy hádejte 😈
se nepotento, no... to ze ses jednou trefil, jeste nic neznamena... 😁 😁 😁
znamená ... znamená to to, že su borec 😃
aby ti nepraskly kšandy... 😃
zdravím všechny, co jsou ve při, či vepři a také všechny sběratele :-)) :-)). Docela mne pobavilo, jak se někteří zaměřujete na písmeno N. Nedávno jsem totiž koupila jeden grošík, asi XlV. a doma ku mému překvapení měla zrovna písmeno N dost neurčitelné. Nebylo to tím, že by nebylo celé vyražené, bylo, ale mělo podobu I !!! Takže když jsem si chtěla určit variantu, tak jsem se jen divila, co tam ti řezači želez vlastně vyryli.
Sakryš, už bych taky měla nastudovat, jak sem dát ty fotky.... je to děs, zase zpěchám, snad to někdy stihnu...
Něco podobného s N ukazoval Archy před časem u jednoho Vladislava. Fotečka by se hodila.
Kdo chce vidět jak vypadá trojka s tenkým rovným měsíčkem před rozdvojením ocasu, ať mrkne na aukro a srovná to s jedničkou výše 😉 😈 😁
Tak k tomu zajímavému groši s podivným "N"- půl hodiny jsem se podle návodu snažila přijít, jak sem dát foto. Bohužel musím přiznat, že nějaké Browse či co, jsem hledala asi půl hodiny a pak když se tam nahrálo jméno obrázku, ale obrázek ne, tak jsem byla v koncích. No každý si s počítačem nerozumí, kor když mluví anglicky. Jo, kdybych tenkrát při hodinách dávala pozor 😞 😞
Nebojte ale, mince tu snad bude. Zneužila jsem totiž Kacura. Tedy prozatím mu poslala foto na mail s prosbou o vystavení zde.
To bude zase stížností ohledně kvality fotek 😆 😆 😆
Mrkněte na ten opis Venceslavs- To N je hodně zvláštní (zkoumala jsem ho i pod lupou a opravdu vypadá jako "I", "L"je také jiné,takové poněkud odfláklé a pokud zavítáte do opisu tercius, tak i přes vůbec neznatelná písmena uvidíte v prostoru za písmenem T nějakou patku. Lámu si hlavu, kterému písmenu by mohla patřit, nebo co tam vůbec dělá? Škoda, že ten opis není celý. Možná by těch odfláknutých písmenek bylo více 😉
A až to budete zkoumat, můžete mi napsat, co je to za typ. Dlouho jsem váhala mezi X. a XIV. . Myslím, že to ale bude spíše nějaká XIV.?! Chvíli mne mátla i ta volná lilie v koruně, ale volné jsou jen v koruně č.V, takže jsou nejspíš nedoražené!?!
kacuro- sakra ty jsi rychlý!!! Já než to tady namatlám, tak ty už to máš vystavený!!! 😆 😆 😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.