Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
ja se hadat nebudu, von do toho kopne Patason snad...
A teda vidím bez dříku, co se týká E tak tam také nevidím žádnou neshodu, v perovce je sice s menšími patkami, když se ale podíváš do fotopřílohy, tak tam patky normálně jsou, podívej se např. na foto I. a/5, tam jsou patky jako prase 😃 nehledejme žádnou raritu! 😉 N není pořádně vidět, nad tím bych nespekuloval!
U E nekoukej na patky ale na celkový tvar, u typu I. je skoro jako obdélník, u typu III. je levá strana krásně kruhová.
Hána nerozděluje Ečka podle kulatosti, ale podle tvaru patek 😉
já dávám přednost tvaru písmene než délce patek která může být ovlivněna třeba špatnou ražbou a neříkej mi že v typologii (pérovky) rozdíl ve tvaru E nevidíš 😉 No ale jak říkal Oliver nechejme to na Patasona pokud se na to koukne.
Tak, BAník prohrál a ještě mně štvěte vy 😞 ... jasně, že ten lev je jednička 🙂
😁 😁 😁 no tak chlape... porad neni tak zle, aby nemohlo bejt hur 😁 😁 😁
no vida, zase jedna záhada. Mně osobně lev připomíná jedničku, ale to ostatní,... to už jste tu popsali. Toto provedení lva rozhodně není sedmička. Takovéto provedení, podobnost, nohou mají tuším jen první čtyři typy. Mrkněte ještě, kterému typu je podobný měsíček před rozdvojením ocasu. Nejsem si jistá, zda ho trojka nemá protáhlý.... Takže zase jedna záhada 😉 (bez záruky, literaturu mám doma)
jsem tu viděl mihnout se patasona a ani náš spor nerozlousknul, tak jsme stále ve při 😃
Tady žádný spor není, lev je jednička 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.