Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Michaela

Uživatel
#771 - 26. 3. 2009, 10:20

..já vím,že foto nestojí za nic 😞 🙄
Už se o zrak nebojte,fotit sem PG už nebudu,nemíním riskovat zdraví svých drahých kolegů.

kacuro

Uživatel
#772 - 26. 3. 2009, 10:26
..já vím,že foto nestojí za nic 😞 🙄 Už se o zrak nebojte,fotit sem PG už nebudu,nemíním riskovat zdraví svých drahých kolegů.

Míšo, povinně se přihlaš k oliverovi do kurzu, už máš od nás zaplacené dvě lekce 😉 to by bylo, abychom z tebe nevychovali profi-fotografku 😃

Michaela

Uživatel
#773 - 26. 3. 2009, 10:38

To aby si Oliver udělal čas na celý víkend 😁.
To Oli :Neboj něco dobrého napeču,třeba ty rohlíčky se sýrem a slaninou,co ti tak posledně chutnali 😉 ,když už to máš zaplacené od kolegů 😈

oliver

Profilový obrázek
Moderátor
#774 - 26. 3. 2009, 10:45

o je... to prasknu... uz se tesim, byla to znamenita pochoutka...

Dracek

Uživatel
#775 - 26. 3. 2009, 12:44

téda, Oli bude hýčkán jak Ali-paša...Nechceš se přestěhovat někam blíže do Čech, to bych se taky zastavil... 😃

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Archypov

Moderátor
#776 - 26. 3. 2009, 12:53

Nechcete to presunúť inam?

korunka

Uživatel
#777 - 26. 3. 2009, 19:38

Libor, dracek- neříkejte mi, že se falšují i tak běžné mince, jako pražské groše Václava lV. (pokud to byla reakce na mé tušení, tak to bylo opravdu jen takové tušení. Pokud to byla reakce na nějaké přízpěvky před tím, tak nic. Nestíhám tu toho moci číst.)
Michaela- konečně přišly ty pražáčky. Pár jich do sbírky zařadím, ale je jich tam opravdu hodně otřelých. Byly to většinou XlV. a hodně setřelé snad i lX. , ale to bylo jen po letmém pohledu. Postupně některé nabídnu. Takže sedmičku bohužel pro tebe nemam, ale ty jistě na nějakou na Aukru narazíš.

llibor

Uživatel
#778 - 26. 3. 2009, 22:07

Neboj, PG se až tak moc nefalšují. Snad jen kontramarky. A ty se razí na opravdové groše. Je to nejlacinější technologie. A za hranicemi se až tak moc na varianty PG nehraje.

korunka

Uživatel
#779 - 28. 3. 2009, 17:52

Michaela- gratuluji k tomu vyhranému grošíku. Mně to připadalo jako vzácnější sedmička,(pokud to nebyl ještě nižší typ). Až jej budeš mít v ruce, napíš mi prosím, zda ocas vychází z posledního měsíčku nebo předposledního. Na fotce to trošku zkreslovalo. Jinak ještě jednou gratuluji.

kacuro

Uživatel
#780 - 28. 3. 2009, 17:54

na fotce bylo pěkně vidět, že ocas vychází z posledního měsíčku 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.