Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
28. 6. 2008
ahoj, nevíte někdo co bylo toto za grošík? Samozřejmě, že jsem ho opět nevyhrála 😞 😞 😞 , tak alespoň pro zajímavost?
http://www.aukro.cz/item582179966_prazsky_gros.html
Čtyři měsíčky na krku do kruhovitého tvaru, otevřená tlama, docela je podobný tuším atypu XVII., ale koruna nesouhlasí, mohutností je podobný devítce, možná je i patnáctka, ale také koruna nesouhlasí.
Takže pokud je někdo zvědavý jako já, mrkněte na to, zda na něco přijdete 😉
Zaregistrován
6. 11. 2008
Kacuro bude jistě vědět, když na něj tvrdě přihazoval... 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 10. 2006
no kacuro sice přihazoval, ale abych řekl pravdu, tak si ho moc netroufám určit, ten lev je sice blízký tomu XVII. typu, ale konečné vyjádření nechám na někom jiném😃 všimnul jsem si toho PG totiž až dnes, a jen jsem věděl, že ho nemám, do literatury jsem se ani nedíval ...
Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak to já po něm šla, jen tolik korunek za jednu minci...manžel by mne asi zabil 😆 😆 😆
Ale ty čtyři měsíčky na krku....
Zaregistrován
7. 10. 2006
zase pokud to bude opravdu atyp, tak pětikilo není moc😉 holt si nekoupíš nové kozačky no😃
jinak ty malé měsíčky jsou opravdu zajímavé, těch jsem si všimnul hned, jak jsem minci viděl ...
Zaregistrován
20. 8. 2007
některá z atypických ražeb je to určitě (apoň myslím) - podle rozdělovacího znaménka mezi GRATIA a REX
Zaregistrován
7. 10. 2006
jo pravda to jsem si ani nevšim, dvojkroužek ...
Zaregistrován
28. 6. 2008
Jestli to byl opravdu atyp, tak si budu rvát vlasy vzteky, že jsem nepřihodila více 😞 😞 😞
Kurňa lidi, nechte mne taky něco vydražit. Na pražské groše Václava IV. se specializuji už rok a mám jich jen osm 😞 😞 😞
(a to ještě průměrné kvality)
...ale s trochou štěstí to už bude lepší, mám totiž vsazeno...😋 😋 😋
(s mým štěstím se ale bát, že opravdu něco vyhraji nemusím)
Zaregistrován
7. 10. 2006
njn nesmíš šetřit😃
Zaregistrován
12. 10. 2007
:roll: 😐 ...to moc dobře znám.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.