Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
tady jde o to, že korunka poslala celkem malé fotky a tak když se podle takových určuje, je to vždycky bez záruky, když čék nemusí vidět všechny rozpoznávací znaky😉
jinak Míšo, to chce mít zkrátka nějaký grafický SW na retušování fotek a tu přidat světlo, tu kontrast ...😉
Zaregistrován
12. 10. 2007
...áno áno...já vím...a ráda se v KH podívám 😎
Zaregistrován
22. 4. 2007
Jacx: mince ještě nepřišla?
Zaregistrován
20. 8. 2007
dočkej času Topa - až dorazí hodím ji sem😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
ten prodejce si teda dává na čas, kvůli němu jsem přišel v KH o pivo ...
Zaregistrován
22. 4. 2007
;)
Zaregistrován
20. 8. 2007
tak už je doma a fotky jsou zde :
[
při dražbě jsem trochu doufal, že by se mohlo jednat o typ H XII. - hlava není dokonale doražená, ale náznak licousů se mi tam zdál být viditelný
teď s mincí v ruce tam skutečně licousy naznačené jsou, ale asi méně než má mít H XII.
i když zase dolní čelist je možná trochu více "nařasená" než je běžné u XIV.b
jediná další a bohužel asi nejpravdivější možnost je totiž H XIV. b/1
zde detaily hlavy :
[
[
lícní strana - resp. koruna - je sice u obou trochu odlišná, nicméně mohla by podle mne pasovat k oběma XII. i XIV. b - resp. když to srovnávám s fotografiemi od pramene nedovedu rozhodnout
a zde pro Topu a Kacura :
[
na první pohled pouhým okem to vypadá jako záměrně vyškrábané pímsenko S nebo spíše 5ka
ale při podrobnějším zkoumání to vypadá na tvar vzniklý následkem lokální povrchové koroze
takže co na to ostatní odborníci - H XIV. b/1 ??
Zaregistrován
7. 10. 2006
nevím co říkají odborníci, ale kacuro vyhrál pivo, viď Topo😉:D
Zaregistrován
12. 10. 2007
Odborník nejsem,ale Kacuro má pivko,kontramarku "S" mělo město Saalfeld a k tomu to má velmi daleko.
Zaregistrován
10. 6. 2006
To jacx: Nikdy neformuluj otázku "takže co na to ostatní odborníci ?" Nikto ti tu neodpovie, všetci sme skromní chlapci a dievča.😉 Áno, je to Hána XIV. b/1.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.