Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
10. 6. 2006
Mne sa to zdá naozaj na VI. d. Na reálnej minci nebude rozdiel v dĺžke stopky na strednej ľalii až taký markantný, ako to vyzerá v literatúre. Ale tvoja posledná poznámka platí aj na mňa.😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Mám tu niečo podobné, tiež by som povedal že VI. d, mám, či nemám pravdu?
[
[
Zaregistrován
20. 8. 2007
s tou korunou (a perlou na stopce) máš asi pravdu
ale u lva mi opravdu přijde rozdíl v uspořádání měsíčků + v prostoru pod posledním měsíčkem prostřední řady hřívy + prostorem mezi ocasem a tělem (hřívou)
ten kekuleho má podle mě tvar jako lev u variant a nebo b ale chybí mu kroužek
jinak tenhle tvůj grošík je rovněž parádní kousek
Zaregistrován
20. 8. 2007
H XIII.a/2
[
ač má své mouchy potěšil velice😃
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nádherná vecička, gratulujem...😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
Li: že pozdravuji studenty😉
all: no máte to pěkný, chlapy. až se trochu probudím, tak se na ty mince ještě pořádně podívám, takhle vidím jen rozplizlá šedá kolečka, ještě k tomu jak pořád zívám, mhouřím oči, tak z těch mincí nic nemám😃
Zaregistrován
22. 4. 2007
Hmmmm 😕 😉 😁
Zaregistrován
10. 1. 2008
Zaregistrován
7. 10. 2006
ta XIII. je opravdu moc pěkná a ty peníze za ní bych nelitoval! kdoví, kdy se objeví nějaká další ...
Archy: tvou VI. bych si troufnul i zařadit přesněji na VI. d/3, dle fotek si troufám říci, že to O v GROSSI je to "zdobnější", vidím tam ten oblouček vprostřed písmene ... co ty na to příteli?
Zaregistrován
7. 10. 2006
u toho kekuleho kousku bych také tipoval VI. d/3., má krásně vyraženou hlavu, ta se mi opravdu líbí!😃 ve slově TERCIVS má zajímavě neuspořádaný konec opisu, jako by to V chtělo utéci pryč😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.