Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 8. 2006
To oliver: ten druhý tak za 50,- Kč - je po smrti a taky kromě "rozviklaných" zubů v tlamě lva nevidím nic zajímavého a ani určujícího.
Zaregistrován
15. 7. 2007
dik za oba nazory... uznavam, ze zrovna neni ve forme... tech 350,- me prislo dost, dal bych tak 150,-, ale vasillij, jestli mas par takovej po 50,- sem s nima, pls, budu ti vdecnej... mozna bych byl milosrdnejsi a rek bych, ze je v komatu... 😁 😁 😁
a co na ten prvni? mate nejakej napad?
Zaregistrován
10. 1. 2008
Zaregistrován
12. 8. 2006
No, hrst Vasiku IV. by byla, ale neni na prodej a snad nikdy nebude - akorat se mi je nechce urcovat a moc ani fotit - ale pokud by se nekomu jo chtelo do urcovani, tak je snad nafotit zvladnu a poslu - piste na mail trinitr@volny.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
llibor napsal/a:
oliver: Jak jsi to poznal
asi sestej smysl...
to je skoda🙂 asi jim je u tebe dobre, no... fotky klidne poslat muzes, az budes posilat nekomu dalsimu... na nake velke urcovani se necitim, kor ted ne 😐
Zaregistrován
20. 8. 2007
olivere s tím horním dost váhám
nedovedu se dost rozhodnout mezi XIV. či IX. a X.
je M v Boemie se zkříženými dříky ?? mně se zdá chvíli že má zkřížené dříky a chvíli že nemá tak nevím
zkřížené dříky - pak jasně XIV.
pokud ne tak IX. nebo X.
Zaregistrován
15. 7. 2007
ja ho nevidim... to krizeni... zda se mi, ze tam neni, muselo by byt opravdu vysoko... na druhou stranu ostra spicka tam taky neni...
a to "S" to ti nevadi?
kazdopadne dekuju. je me jasny, ze z tohodle neco vytahnout je problem...
Zaregistrován
20. 8. 2007
olivere tak nejistě bych řekl
H X. b/1
(patason suď 😉 )
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
9. 7. 2007
Myslím, že jste to trefili - jak s určením, tak s komentáři a oceněním:-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.