Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

mohl by to byt II.d/1?
Obrázky:

dvojku bych asi i tipl,konkretne dopoledne,knihy u ex......

Myslím, že ano. Typ II je jednoznačný. Pro obrazovou variantu d hovoří jak specifický ocas, tak pravá tlapa lva, která vychází ze spodní řady měsíčků. No a opisová varianta 1... těžko říct... ale takhle podle Tvého náčrtu asi ano, vypadá to na N se spodním dříkem.

dik, presne tak, ridil jsem se tim ocasem.
no ono uprimne - on ten drik je vlastne uprostred. jenze to v typologii neni a prokazatelnost v pripade tohoto kusu asi neni takova, abych tady machroval s tim, ze je to "II.d/3"😃
zkusim jeste mikroskop, zda to nebude videt lepe.

no takze asi takto. prvni fotka je N (nahore castecne presahujici zaber), druha je totez se zvyraznenim a treti je pro ty, co maji anaglyfove bryle.
reknu to tak. zbytek evidentne zachovan je, fotky to samozrejme vystihnou hure, nez prime pozorovani, ale kdyby to bylo videt lepe, bylo by to snazsi
Obrázky:

presto ale mi to nesedi ani na jedno (predstavoval bych si to vyrazne vyse ci nize), ale na to d/2 to opravdu sedi lepe. diky.
mam jeste jeden a zde se ani nechci ztrapnovat pokusem o urceni. ale aby se nereklo, ze jsem pohodlny, zkusil bych to podle pisma oznacit jako nejakou devitku?
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.