Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
ja tomu nerozumim, ae pokud bych chtel nakou nemeckou kontramarku uplne nejvic, tak tudle, pac sem v göttingenu byl tri mesice na stazi...
Zaregistrován
23. 6. 2007
Jestli Tě to trochu uklidní, je jiná, než dva padělky, co mám doma. Hodně se podobá tomu padělku, co se tady nedávno rozebíral s tou kontramarkou kytky, ale ta tvá má kulaté zakončení písmena G a tvar obrysu je také přirozenější.
Zejtra, než odjedu na služebku se ještě zkusím podívat v práci. Tam mám stažené další padělky.
V Kontramarkách, co jsme stáhli z eBay, tak tam není.
Oba padělky máš na porovnání v poště.
Zaregistrován
15. 7. 2007
aha... tak me Pavel usetril praci... zrovna sem zacal ty stazeny kontramareny prohledavat...
Zaregistrován
19. 1. 2008
ahj Archy... nezdá se mi jednak koruna, potom rubní strana kontramarky má na tom scanu nějakou čerstvější barvu než okolí... a dále všeobecná opatrnost vůči Göttingenu, neboť se jich v posledních pár letech falešných z Ukrajiny vyrojilo nějak moc... navíc si vem, že Göttingen je pražském groši dost vzácný... mnohem častější je na míšeňských a hesenských groších
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ďakujem za odpovede, Tebe Pavle za foto. Kekule, asi budeš mať predsa len pravdu. Ten môj známy je Bielorus, takže "prveniencia" bude zrejme naozaj hand made in Ukraine or Belarus.😉 Tiež sa mi zdá nejaká príliš dokonalá, zhrniem mu naše názory s odporučaním WARNING!!!
Zaregistrován
19. 1. 2008
hele... jestli je to od bělorusa... tak už ani nemá cenu dál diskutovat... nech pozdravovat Lukašenka....😃 😃 😃
Zaregistrován
10. 6. 2006
Odkážem. 😃 Každopádne Bielorus je ten, čo to chce kúpiť. Ale možno práve od Lukašenka... 😋
Zaregistrován
22. 4. 2007
Mám nového Václava IV. 😉 podle mne jednička
Zaregistrován
12. 8. 2006
Podle mně tak 3/3 ;-)
Zaregistrován
22. 4. 2007
:D , ale jednička je to taky 😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.