Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Může být, úplně všechno 😁
Z foto vidím také jen tři měsíčky, ale nejsem si jistá, jejich postavením. U lva se třemi by měl být velký měsíček v horní řadě před velkým měsíčkem dolní řady, zde je to tak půl na půl. Bohužel z foto počet nelze moc dobře posoudit (zda není poslední u ocasu jen nedoražený) takže to určitě určíš s grošem v ruce lépe. Pokud by jeden nebyl nedoražený a byly tam opravdu jen tři, tak to tak nejspíš bude.
U druhého si moc nejsem jistá povstavou lva, zda není mohutnější, hlava mi připadá že je připojena k malým měsíčkům. Pak by to mohlo být teoreticky e, i když písmeno N je podobné právě variantě, kterou jsi napsal. Takže je to možné.
Počkej na názory ostatních 😉

No, VI.-tky to budou asi určitě....už podle trnů a celkové kresby.....ale takhle vařit z vody....no nevím, raději nebudu hádat.......co je takhle napatinovat a možná by jsme se i nějakého lepšího stavu dočkali a něco i určili....co?

Tak mám tady jeden v horším stavu, ale snad i identifikovatelný......strašné slovo.....Co takhle XIV.a/1?
Obrázky:

jacx napsal/a:
.......možná na to kouknu později -i když u takovéhoto kousku se mi do toho ani moc nechce......
Chápu....😐

Hmmm....skusím udělat ještě nějaké to foto lva....možná že se mi podaří jej nafotit lépe........ale i tak díky.......

Bohužel je povrch ve stavu, kdy napatinování asi moc nepomůže.....ale zkusím to.......😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.