Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

To korunka a Bigger: Určili ste to správne, je to skutočne VII. c/3. Minca je v katastrofálnom stave, ale dal som ju sem kvôli tomu, že napriek nelichotivému stavu sa dá krásne určiť na variant, čo sa niekedy nepodarí ani na výborne zachovalých grošoch (stačí nedorazené písmeno N). Bigger si vážne dobrý, gratulujem a korunka... to je už klasika.😉
Bigger, čo máš za zdravotné problémy? Daj vedieť, alebo napíš mail...

Tento ternarov groš Bigger určil (samozrejme) správne, aj keď nie je N-ko identifikovateľné, minca má ostatné znaky dobre čitateľné, aj ja by som mincu určil aho Hána XIV. h/1. S cenou by som až tak nesúhlasil, táto minca by na Aukre určite vyletela nad 500,-Kč, možno nad 700... Averz je síce o niečo slabší a na reverze písmená nedorazené, ale lev (aj keď bez predných láb) je krásny, hlava čitateľná výborne, rubné rozdeľovacie je pochúťka... čiže groš je fakt v dobrej kondičke. Sánka človeku nespadne, ale oko poteší.

takže cenu musím ještě doladit....či odhad, ale to není až tak důležitý.....určení je pro mě alfa omega......😉

...v podstatě PG Václava nekupuji jinde, než právě na Aukru. Za dvě stovky už jde sehnat velmi pěkný groš, kor, když je to nejběžnější typ. Být tohle jednička, nebo jiná varianta, pak by mohl jít i k k šesti, sedmi stovkám, čtrnáctka ne. Já osobně tuto variantu nemít, dala bych limit tak 180,- více určitě ne. Na druhou stranu je fakt, že začátečníci v zuřivém zápalu a nevědomosti mnohdy překvapí 😁 😆
Podle svých zkušeností s prodejem přebytků právě tohoto panovníka- fakt bída a to byly mnohé minimálně srovnatelné...

Mne je jasné že ty by si za neho veľa nedala, ale pomenovala si to správne - začiatočníci (a nielen oni) občas, dokonca dosť často prihadzujú neskutočné prachy za bežné varianty. Há jednotka je nejbežnejší Václavov groš a je ich na Aukre vidieť hafo, sám som ich predal desiatky, možno viac. Poviem ti že jednu Há jednotku asi pred dvoma rokmi odo mňa kúpila MAD-RAB. Vieš za koľko? Naozaj sa ani nepýtaj...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.