Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Archypov- no, už jsem měla ve sbírce devítku, která měla přesně takto zakroucené drápy. Průšvih je, že na reversu je hodně velký dvojráz, takže dost zdeformoval lva, a bohužel důležité znaky nejsou vidět. Avers mi připomíná také devítku s tím, že si nejsem jistá, zda v opise není napsáno BOEIME...? Těžko říct..

Je škoda, že horná polovica leva je odpálená, ako keby sa jednalo o islamského fundamentalistu s náložou na hrudi.🙂 Najskôr som sa prikláňal k typu IX., potom opäť k atypu XVI. (pozri Hána obr. 103, s. 185), ale na XVI. mi podľa Hánu hlavne na averze nesedia niektoré znaky, hlavne písmeno N, aj keď koruna... no budiž. Stále som sa však jemne prikláňal k atypu, hlavne keď pod lupou je skutočne evidentná chyborazba BOEIME. Takže ja som nerozhodný, tebe korunka ďakujem a obdivujem tvoje oko...😉

Hm, tak do teď jsem to projížděla a ne a ne ho najít. Mám ale pocit, že jsem ho sem kdysi dávala, takže až bude čas, zkusím se podívat ještě jednou. Byl to grošík, kde lev měl přesně takto hodně zahnuté drápy, což u devítky v takové míře není typické, ale ostatní znaky devítky měl. Bohužel ve sbírce ho už nemám, ale až bude čas, ještě jednou se podívám, zda ho tu nenajdu.

..tak máme asi smůlu. Zjistila jsem totiž, že mnou vložené obrázky se nezobrazují. Buď je to chyba počítače, nebo, a to spíše, úložiště, kam je ukládám nedávno prošlo nějakou obnovou či co, a ty obrázky asi smazali??? Takže máme smůlu. Je to škoda, jsem přesvědčena, že ten lev měl ty drápy naprosto stejné. 😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.