Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Myslím si totéž co jacx - je pravý, sice vzácný, na ten stav drahý, celkově nehezký...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Tá minca síce má svoje nedostatky, ale je kóšer. Ono v podstate je kóšer aj cena, obrátené Z sa tak ľahko nevidí. Tá minca nevyzerá ani ako odliatok, ani ako falzum. Vyhradil by som si (ako kupujúci) právo mincu vrátiť pokiaľ by nebolo všetko OK, ale myslím, že v tomto prípade je. A že je vyleštená? No a? Všetci sme tu kupovali už aj vyleštené mince a prežili sme to. No tak jej trochu pomôžeme "dopatinovať", aj keď to už nie je ono, máme obrátené Z a to sa ráta, nie? Osobne by som dal za túto konkrétnu mincu od 4 do 5 litrov, ale nedivím sa cene, za ktorú sa vydražila.
tak nějak by to napsal i kacuro 😎
Ja nehovorím že nie, ale pokiaľ má človek k dispozícii iba napr. Aukro.cz, tak tá cena je podľa mňa naozaj celkom v poho. Mnoho ľudí nemá prístup na neverejné aukcie a preto sú im dobré aj tieto "nepodarky", ktoré by sa na neverejnej aukcii buď neobjavili, alebo by predajca za ne získal minimálne polovičnú cenu. Hovorím, na Aukro je to dobrá cena. A zas tá minca nie je až taká zlá. Je vyleštená, ale dá sa s ňou niečo robiť (foto možno klame a nie je až taká zlá), ale každopádne je to celkom dobrá hlboká razba.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.