Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
19. 1. 2008
hmmm.... nezdá se mi, že by bylo něco co nevíš... mluvím pouze o hypotetickém případě... rozhodně o žádném konkrétním... 😃 😃 😃
Zaregistrován
22. 6. 2008
My tu toho Vencu 2 asi trochu plevelíme, ale obecně: nelituju peněz za mince - historické artefakty, při kterých se mě zmocňuje posvátná bázeň z lidí, kteří je vymysleli, udělali a používali a už tu dávno nejsou. Dnešní zrcátka mě nelákají, myslím ty sběratelské, je to možná dobrý způsob, jak zhodnotit peníze, ale to se dá i prací (jinou). Pro mě je to prostě něco, jako vlastnit starý hrad. Což jsem vždycky chtěl, ale díky neschopným předkům si to takhle nahrazuju 😆 😆
Zaregistrován
19. 1. 2008
.... je to jen o náhodě... mě se před lety tahle náhoda postavila do cesty.. a hrad.. tedy tvrz .. mám... doma se mnou tenkrát nemluvila ani klika od dveří... ale s odstupem doby nelituju...🙂 🙂 🙂 🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
ja mam rad i ty moderni, i kdyz ne ty zrcatka... jednou budou taky stary... ae jinak rozumim🙂
Zaregistrován
6. 11. 2008
Kterou tvrz, pochlub se...🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
19. 1. 2008
www.tvrzhamr.cz ... račte vstoupit...
Zaregistrován
6. 11. 2008
V NM máte chlapci šanci (skoro)... 😁 😁 😁
Zaregistrován
6. 11. 2008
Hmm, blahopřeji i když to bude dát dohromady fuška(přeji pevné nervy a štěstí na dotace či ve sportce) 😃 😉
Mám pocit, že jsem ji viděl před pár lety na internetu naprodej...
Také mne něco podobného lákalo, ale pak jsem skončil u koupi romantické roubenky(i tak ji budu opravovat k bydlení ještě asi mnoho let...).
Zaregistrován
19. 1. 2008
... tak doufám... že pokud bude chuť... by se zde mohla odehrát nějaká schůze ČNS Pražské groše.... spát se tam dá... a koupelna je v Nežárce 😃 😃 😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.