Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

panove, bez urazky, ja bych sel niz, je to bezna vec, navic dorazeni neni vubec dokonale (avers je slusny, ale revers pokulhava) a mam podezreni (coz z takovychto fotek poznat jiste neni), ze tam navic probehla koroze, prijde mi v horno casti vyzrany chloridy a nasledne tvrde cisteny (pokud to je pravda, je cena jeste aspon o dalsi petikilo niz). nebo mi neco unika? jinak ne ze by to nebyla pekna mince, je slusna, ale za svoje tezce usetrene 2-3 tisice bych chtel alespon (mimo celkove dobreho dojmu) i takovehodle lva:
Obrázky:

oliver: na urazku to urcite neni:). Dotaz byl ale na trzni cenu, nikoliv takovou, jakou by byl ochoten dat nektery ze zde diskutujicich. Lev je pravda slabsi, averz je naproti tomu urcite nad prumerem. Takze ty vyse zminene 2-3 tis. Kc by podle me prvni z grosu na nejake vetsi aukci pri soucasnych cenach udelal...

to jo, v aukci nejspis ano. ted sem koukal, ze i za docela dost velke sroty si lide klidne reknou kolem 1500,- CZK (nevim, zda to dostanou), tento je jak jsem rikal slusny. docela by mne zajimalo, zda endisk prodava, nebo kupuje (resp. premysli o koupy). pokud to druhe, poradil bych mu rozhodne cekat na lepsi nebo si rict polovic (zcela urcite nejit nad 2T). pokud prodava, tak kdyz proda za ty 2,5-3T, tak udela slusny obchod.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.