Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
Johnek2: je to Sm 2. Ta rubní znakča je dvojitá. Nedávno se taková dražila na Aukru, byla o ní i diskuze tady na webu. Není naprodej? 😉
Zaregistrován
12. 10. 2007
Díky Topa 🙂 ,no zatím určitě na prodej není, dnes se mi jej podařilo vyhrát za docela slušnou cenu ,je to můj první Václav II.,toho si budu opatrovat.😉
Ze začátku se mi to taky zdálo,že by to mohla být tečka nalepená na S ,ale jak jej furt sleduji buď se mi už z toho rozjíždějí oči a nebo už nevím....jako tečka mi to nepřijde,takové zakončení písmene jsem už někdy někde u groše viděla,ale bohužel si nevzpomenu kde.🙄 Uvidíme,jak mi příjde, zkusím sem hodit lepší scan.
Zaregistrován
12. 10. 2007
:? Můžete mi stejně někdo vysvětlit,jak to s tou tečkou mezi těmito dvěma slovy je ?🙄 Např.v Háskové se u č.16,17,18 tečka v popisu od p.Háskové neuvádí,ale mě se zdá,že na groši je.😲 Tak jak je to teda?😲
Zaregistrován
8. 6. 2008
Zaregistrován
12. 10. 2007
:shock: ...sory Topa,že jsem ti odpověděla za Johneka2....to se mi něco zase povedlo.🙄 😁
😉 Mohli by jste někdo ,prosím,mrknout do Háskové na ty goše č.16,17,18 ,jestli je to tam v knize v pořádku s tou tečkou , moc děkuji .
Zaregistrován
22. 4. 2007
Johnek2: škoda😞
Michaela: nic se neděje, navíc jsi se trefila😉
Zaregistrován
22. 4. 2007
Jak tak procházím aukro, vypadá to na sezónu grošů Václava II. tenhle je opravdu moc hezký
http://www.aukro.cz/item388009390__vaclav_ii_bezkonkurencni_top_gros_.html
Zaregistrován
10. 6. 2006
Jasné že nie je zlý, ale je to Sidolák. To nemusím. Tá razba je inak pekná, hlboká, keby boli detaily ešte lepšie viditeľné, možno by bol hodný tej ceny, za ktorú ju pánko ponúka. Takto ju kúpi človiečik, ktorého ohúri dobre urobená fotografia, ale (podľa môjho názoru), toľkoto hodný nie je. Hmmm... vlastne asi je, keď sa predal...
Inak máš Topa pravdu, prišla sezóna Vencov, len škoda, že sa to neodrazilo na cenách, v tom pozitívnom zmysle pre nakupujúcich.😉
Zaregistrován
22. 4. 2007
Sidolák to je, ale za pár deístek let bude mít zase patinu jak se sluší😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
Tome, samozrejme máš recht.😉 Je to inak naozaj veľmi pekná minca, ja napr. nemám Vencu ani v tejto zachovalosti. Možno hovorí zo mňa iba závisť ...😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.