Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

JJ, existuje; taky jsem tomu zpočátku nevěřil a spíš jsem měl za to, že je to v důsledku dvojrázu, ale existuje. Nedávno se mi dokonce podařilo získat pěkný kousek do sbírky:
- k r o u ž e k j a k o v y š i t e j ;-)

Tome, teraz hovoríš ako veľký zberateľ. Myslím to úprimne, snímam pred tebou klobúk. Samozrejme by každý (aj ja) chcel mať hneď na začiatku všetko, ale zberateľstvo je trochu o niečom inom. Pochopil som to až keď som strelil 90% zbierky preč a ostala mi smotana. Teraz je pre mňa najdôležitejšia literatúra. "Učiť sa, učiť sa, učiť sa" povedal raz jeden plešatý ujo s fúzikmi a briadkou čo vo Švajčiarsku čítal noviny v azbuke.

Tady je původní článek i odpověď dr. Háskové na "Numismatický diletantismus aneb z komára velbloud". Teď je celý spor ve fázi, kdy se dožaduju uveřejnění reakce s názvem: "Na okraj teorie numismatické chronologie pro grošové období" na stránkách Numismatických listů. Redaktor Klaisner však zatím moji snahu ignoruje... To, co je na mých stránkách ke stažení jako "první reakce..." je reakce, kterou jsem na radu dr. Třeštíka a prof. Slámy k publikaci nedal...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.