Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

No nevím zda Tě potěším, ale informace k těmto ražbám cca z 15.století dávám dohromady již cca 6 let(a pár let si to asi ještě vezme neb informace ani materiál moc nejsou), tak nevím jak moc rychle něco vůbec vznikne. Navíc v muzeích včetně NM většinou nejsou a dříve publikované kusy jsou zase většinou dnes nezvěstné.
Pokud někdo víte o nějakých těchto ražbách ať již v soukromých či jiných sbírkách(u nás i v zahraničí), uvítám každé upozornění, obrázek, informaci, kontakt...
Děkuji😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Jen upřesnění, zajímají mne informace o těchto ražbách zejména z 14.století(případně i toho 15.století - ono někdy to půjde asi těžko odlišit).
Dula77: díky za info, i když je nepravděpodobné, že by se tam jednalo o českou ražbu, uvítám případné podrobnosti.

Dráčku, tak tohle jsem nečekal.....ikdyž jsem byl připravenej na hodně......Myslím, že jde o super věc! Gratulace!!!!! A to teď mám jít v poho spát?🙄

z jedné strany nevím, ale bude to asi celkem častý kutnohorský početňák Maxmiliana II.(asi 1569-73) čož jistě jasně vydíš na druhé straně ražby kde je uveden monogram i rok... 🙂

Ahhh, koukám jsem večer už asi ani neviděl co píšu, samozřejmě tam má být "vidíš"...🙄
vassilij: dostal, večer se ozvu
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.