Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Kucera: Před několika roky jsem se tu někde ptal na početňák typu Fiala č.5 (1921), který toto ale není. 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

To není o odhalení, v tuto chvíli bych chtěl znát názor od co nejvíce lidí a zdůvodnění proč. Později mohu případně napsat o co šlo, ale nepsal jsem nic o hádance a všichni chcete nějaké odhalení, tak nějak nevím...

Tak....pročetl jsem si pozorně odpovědi všech zůčasněných a nevím.....někteří už odběhli od tématu...pokusím se ještě jednou zhrnout mou myšlenku......podobnost písmen.....jak jsem již napsal, co jiný řezač, to jiné razidlo.....proto ostatně máme tolik typů, variant, atd...u každého panovníka....Myslím, že Vladislav II. je asi nejpočetnější.....dobře, s Vaškem ......Myslím si, že když si dáme tu práci, tak najdeme u každého panovníka v grošovém období alespoň jeden typ mince, kde by nám i sedla tebou zmiňované písmena......to je má odpověď na tvou otázku....sice jsem ti moc nepomohl, ale tak to vidím já......
Když ale vezmu v potaz toho lva, jak píše Korunka.......je celej divnej.....třeba ocas mi příjde jak u Ferdy...měsíčky....jednou jsem viděl falzum Karla a bylo to něco podobného......Ale píšeš vládní mincovna.......TAk nevím....Vážně bych chtěl tu minci vidět celou....možná se pak chytnu za hlavu a řeknu si...." Ty vole, však to je ....!"
Zbytek je na tobě.....😉

Chci ti jen ještě říct, že mi ten lev leží v žaludku......a pokud se mi o něm bude zdát, tak jako se mi zdálo na dnešek ( kradl jsem nějaké groše po hrstech odněkud ze stolu.....😲 😳 Nechápu! ), tak už si asi zajdu pro nějaký prášky......Hele, Dráčku, že ty jsi na něco kápl.......na něco, co se jen tak nevidí.......proto ten ořezanej lev......ty tři písmena....z jakého jsou slova.....pokud nechceš veřejně....piš na mail....počkám ještě....co? Ukecám tě?😎

ojoj, to bude chtit platicko lexaurinu 😁

Ty se směješ, ale z toho co mám na stole mě fakt už hrabe.....a ten sen....důsledek toho všeho.....🙄 ....Tak Dráčku....ven s tím....nebo už dnes raději neusnu....a nedělej mrtvého brouka....vím že jsi tu! 😲 😁 😁 😁

Oliver: nebo pár tablet GUTTALAXu, to pak přijde na jiné myšlenky(a priority)...😁
Bigger: Potvrdím jen to, že celý obrázek přitom jak se dnes vše "přebírá" nehodlám pouštět do oběhu(ani na mail).

už to vypadá i na stihomam, takže asi raději ten lexaurin... 😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.