Zaregistrován
23. 2. 2009
Ahoj Viktore, ano je to kompletní série Mi.č. 1-7 - katalog 2009 - 28 Mi€. Reálnou nedokáži určit, tomuto se nevěnuji.
Zaregistrován
23. 2. 2009
Tam jsou ale Pájo ještě Michel č.8 a 9, které mají cca 60 Mi€. Taky byly vydány tentýž den, ale Michel je vede zvlášť. Ve Scottu jsou však dohromady jako jedna série.
Zaregistrován
4. 7. 2007
Pavlínko děkuji na Ebay jsem koukal ale právě že jsou tam další známky, tak jsem nevěděl jestli patří k té sérii. Ikánek moc děkuji
Zaregistrován
9. 2. 2008
No zmátl mě ten Scott- tam jsou vedené jako serie. Toš si vyber no😉
Zaregistrován
9. 2. 2008
Zaregistrován
27. 4. 2016
Dobrý den. může mi tady někdo pomoci určit stát těchto známek. Určitě jsou to staré Indické státy a možná fiskální známky. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2013
To posledni je mozna spise dobrocinna nalepka nejakeho nabozenskeho sdruzeni, pomerne moderni (hodnota uz v decimalni mene). Prvni dve jsem poslal indickemu kamaradovi, ale zazraky necekejte, v Indii pouzivaji desitky jazyku😎
Zaregistrován
27. 4. 2016
I tak mockrát děkuji. Dával jsem tyto známky na Facebook a tam mi někdo poradil že zde občas bývá nějaký pán s přezdívkou Ikánek a to je prý velký sběratel těchto známek, nemáte náhodou na něj nějaký kontakt? děkuji.
Zaregistrován
21. 12. 2013
K poslední známce, včetně dalších odkazů, je určitá diskuze na Stampboard.
https://www.stampboards.com/viewtopic.php?f=10&t=38962
Úryvek :
The two stamps seem to be labels, probably issued by a temple. See http://www.revrevd.com/india.html . Im not sure which temple or part of India. The cancellation seems to read Trimurti, a Hindu religious concept. There is possibly also Calcutta but this is not clear. Britti and Britt seem to be personal names, but Im not sure what that signifies. Perhaps someone with a knowledge of Hindi can help further.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Poslala jsem mu mail, ať se na to mrkne.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.