Moderátoři: smith

Superjan

Uživatel

Zaregistrován
2. 5. 2011

#1 - 26. 5. 2011, 23:09

Nazdar chlapi,
cca před týdnem mi poštou dorazil objednaný mincovní kufřík z e-shopu. Vlastním už dva takové kufříky,oba jsou kupovány v supermarketech a nevypadají příliš kvalitně,nicméně kvalita odpovídá ceně,jeden kus stál 350 Kč. Sbírka se rozrůstá,mince kupuji kvalitnější a řekl jsem si že bych své mince mohl uložit do něčeho kvalitnějšího a hlavně většího. Rozhodl jsem se pro hliníkový kufřík na dvanáct plat od firmy Leuchtturm,samotný kufřík stál 850 Kč a jedno plato 70 Kč,plat jsem si samozřejmě objednal dvanáct,to je celkově za 1690 Kč. Prodejce (http://www.filatelie-stosek.cz/) mi za tyto peníze poslal uplně jiný kufřík v tak bídné kvalitě,že jsem pochyboval o tom že by to mohla vyrobit mezinárodně uznávaná firma Leuchtturm,ve dvanácti platech byly tři různé odstíny a jiné podklady,asi panu prodejci nedošlo že plata patří do jednoho kufříku. Kufřík se mi podařilo osobně na prodejně vrátit,byl mi nabídnut jiný,stejně nekvalitní. Vzal jsem si zpět peníze,samozřejmě 200 Kč poštovného jsem nedostal a přístup prodejce prostě příšerný.

Zajímá mě jestli někdo máte zkušenosti s panem Stoškem,nebo s výrobky od firmy Leuchtturm a co by jste mi doporučili na uložení větší sbírky (kvalitní klidně i starší kufřík).. Dík moc..

tenzor

Moderátor

Zaregistrován
12. 1. 2010

#2 - 26. 5. 2011, 23:54

S panem Stoskem zadne zkusenosti nemam, ale pokud jde o Leuchtturm, nemuzu proti nim rict kriveho slova (pokud se tedy nebudu zabyvat uplnymi malickostmi🙂 ). Kufriky by mely mit logo Leuchtturm, mam doma dva na dvanact plat (ono se jich tam jen vleze 10 a 11, pokud jsou plata s foliemi), novejsi typ je kvalitnejsi, ale i ten starsi neni spatny.

Superjan

Uživatel

Zaregistrován
2. 5. 2011

#3 - 27. 5. 2011, 00:06

Podle mě byl kufřík obyčejná kopie,štítek s logem (nápisem) kufřík měl,ale ta kvalita byla fakt hrozná,navíc kufřík nebyl ani v nabídce katalogu,pro rok 2011 je tam hliníkový kufřík s pogumovanou rukojetí a ostrými rohy,kufřík který jsem dostal měl rohy zakulacené a plastovou rukojeť.. Nechci hodit přes palubu jednoho z největších výrobců sběratelských potřeb,jen proto že jsem narazil na podvodníka který prodává kopie. Zřejmě budu kontaktovat oficiálního distributora,aby si udělal se svými odběrateli pořádek...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.