doporucujem ti burzu lepsi osobny kontakt a nie bezhlavo nakupovat znamky vo velkom
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
No kupovat album abych z něj 70% nepotřeboval a o těch 30 % nic nevěděl? Pak zjistíš, že z těch 30% má polovina vzadu rez, nebo stržený papír. Tak v tomto případě jednoznačně rozhoduje cena, dalším plusem může být, když prodejce k tomu dává album(otázka je zase jaké album a v jakém stavu). Pokud bude cena hóóóódně příznivá, pak do začátku, aby jsi se měl v čem prohrabovat učit se pracovat s katalogem, lupou apod. to může být i prospěšné.
Sbírá se vše, různé "kategorie" - černotisky, zkusmé tisky, makulatury, polní pošta ........ a je to o tom si vybrat 😃 . Všimni si, že defacto všichni radí - rozhodnout se co chceš sbírat (neříkám, že později to přehodnotíš a budeš sbírat něco jiného 😁 ). Já a zřejmě i ostatní si tím prošli, také i časem přehodnotili svá rozhodnutí. I já jej přehodnotil 😆
V rozhodování co sbírat, jsem měla od začátku jasno. Kytky. No a potom teda keře a potom teda stromy a potom (a to pozdě!)teda to zajímavější na celistvostech a potom teda co ta kytka léčí a potom teda co je to za nemoc a potom teda léčitel, co na tu nemoc tu květinu určil a on ten léčitel se kdesi narodil a kdesi i zemřel a už je to kolotoč neskutečného množství materiálu, kterého sesbírání prakticky nehrozí 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.