Jirko, to není James 007, na to nemají banky peníze!😉 Když člověk viděl, ty chcípáky, co hlídají u nás banky a beze zbraní, tak se tomu vůbec nedivím!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Česká spořitelna zdražila za nejmenší bezpečnostní schránku z 470 .-kč na 1920.-kč.Přesto spokojenost,mám to kousek.Co je u nás bezpečnější?Pro potěchu oka musí stačit dobré fotky,bezpečnost je mi přednější.Mít sbírku doma,ani když je sběratel ozbrojen,tak to nemusí pomoct.Žeby mně případný lupič chtěl donutit k vybrání bankovního sejfu?
Máš ženu nebo děti?!?
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
V naši ulici je náš dům jeden z mála,který ještě nenavštívili zloději.Náš přímý soused už přišel o dvě auta.Jeho dům byl navštíven 3x.Ta auta parkoval před domem,tedy už u něho byli 5x.Proto je lepší když se ví,že mám svoji sbírku v bance.To jenom pro případné tipaře.Slušní sběratelé prominou.Každý máme svoji odpovědnost.Jak to děláš ty?
Bydlím v Brně.Minulý týden jsme vyrušili lupiče,který vyrazil kamenem balkonové dveře dalšímu sousedovi na terase.Naštěstí je tam od nás vidět.Bylo asi 10 hod dopoledne.Když nás uviděl jak se k němu blížíme,utekl.O půl hodiny později a o dvě ulice od nás ,při další vloupačce byl rychlejším chlapem než jsem já chycen i s lupem a předám PČR.Později se ukázalo,že to byl Klausem amnestovaný recidivista.Světe div se,údajně ve "zkráceném řízení" dostal 18 měsíců nepodmíněně.Tož tak,jak praví klasik.
Jaká čtvrť? Přijde mi to jako Zábrdovice nebo naopak nějaká hodně odlehlá čtvrť, jinak to snad není možné..
U nás bylo v ulici za posledních 5 let jen jedno vloupání a to ještě zloděje někdo pustil do vchodu a vykradený neměl bezpečnostní zámek. Vzhledem k tomu, že v každém baráku jsou aspoň 2 důchodci natěšení na to, že někdo zaparkuje tam kde nemá, takže mohou vytáčet číslo městské policie, by s nějakým odvrtáváním asi neuspěl.
tenzor napsal/a:
... v každém baráku jsou aspoň 2 důchodci natěšení na to, že někdo zaparkuje tam kde nemá, takže mohou vytáčet číslo městské policie,...
Takové důchodce si hýčkej, já si jednou zabouchnul a protože jsem měl na sporáku guláš byl jsem nucen dveře brutálně vykopnout.
Přesto že to bylo v neděli a většina lidí dom, nikdo ani nevykouknul.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.