Hm, je vidět, že do toho moc nevidíš!😉 Dneska tyto profese kradou stejně a nejen ony! Metaři, popeláři atd. stále sedí v hospodě, ale to je jen odvar kradení! Privatizace prošustrovala přes bilión korun, LTO, prodej bank a další dnešní odklony peněz už totáč dávno překonaly! Za 22let od přenechání moci, se tady rozkradlo ještě více, než za totáče!😉 Ale boží mlýny..... a na každou sviny se už vaří voda!😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
A mas pro svy tvrzeni nejaky duveryhodny statistiky? Anebo jen cerpas z clanku z Blesku, TV Nova a diskuzich na Novinky.cz? :-)
PS: Tim se nechci jakkoliv zastavat dnesnich vlad.. souhlaism s tim, ze to je z 90% jen banda zlodeju a vyzirku. Ale co taky cekat po 40 letech bolsevismu???????
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Tak nedokážu si představit že můj strejda,který sbírá známky a mince,by měl někde v bance bezpečnostní schránku.Věčně si to prohlíží atd.To by nemusel nic sbírat,a mít jen peníze uložený ve spořitelně.Na baráku má bezpečnostní dveře/ žádnej čínskej výrobek/alarm i na noc/žádnej čínskej výrobek/Trezor III bezpečnostní třídy..Staticíce to zařízení nestálo.Když už jsme u těch bankomatů,co se tak lehce ukradnou......Ty bankomaty,jsou poměrně lehký,a proč je to tak pro zloděje populární?Proč to nezabarví bankovky,když to někdo třeba nakloní?Proč neokrade někdo poštovní auto,který vozí miliony?Kamarád jezdí na poště.pouhý špatný časový dojezd,a bankovky jsou znehodnocený.To se mu před 3lety stalo.Proč ta banka,si nechá ukradnout bankomat?
elle napsal/a:
A mas pro svy tvrzeni nejaky duveryhodny statistiky? Anebo jen cerpas z clanku z Blesku, TV Nova a diskuzich na Novinky.cz? :-)
PS: Tim se nechci jakkoliv zastavat dnesnich vlad.. souhlaism s tim, ze to je z 90% jen banda zlodeju a vyzirku. Ale co taky cekat po 40 let bolsevismu???????
Statistiky najdeš všude a celkem přesnější, než jsou má čísla z Blesku, Novy a Novinek.cz!😉 Ono se to špatně dokazuje, když vidíš naše soudnictví v praxi, viz Barták, Parkanová atd.!😉 Stále doufám, že se ti kostlivci ze skříní, pomalu budou objevovat na světle a lidi budou koukat, kdo v tom všechno jel a jede!😉
Mimochodem, Blesk je pro mě totéž, jako bylo RP, celé 2roky vojny jsem si s ním utíral p...l!😁
Tady je link, který ukazuje, že už je to i Bruselu!👿 Možná si už viděl!😉
http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-474a-ac40-c7a72e199d55
Co ja vim, tak vetsina sberatelu, kteri maji sbirky nebo majetek v radu milionu/desetimilionu/stamilionu maji prakticky vsichni svy sbirky ulozeny v bankovnich sejfech. Proc asi?? At uz jde o kila zlata, sperky, diamanty, drahy obrazy, vzacny mince nebo znamky.. Viz treba Ludvik Pytlicek (nejznamejsi CZ filatelista) - ten ma celou svou sbirku ulozenou uz 20 let v sejfu jedny z pobocek jedny lokalni banky.. ona banka vystavela sejf prakticky jen pro nej.
Moje sousedka mela dva obrazy od Slavicka - uz v 70 letech je mela ulozeny v sejfu CNB v Praze na Prikopech..
jenže to jsou vyjímky,a to je sběratel jeden ze sta.a hooodně známej.A že mu banka vyhradila zvláštní sejf?No to je třeba známej člověk co každý ví že to vlastní a za ten pronájem neplatí jako za běžnou bezpečnostní schránku.Tak ta paní ale není sběratelka,ale má v tom uložený peníze.
Vidíš to, za totáče, na část sbírky Pytlíčka, stačil 300kg trezor v bytě, než je koupil on!😉
Vsak ja se dnesnich politiku nijak nezastavam, ja vim ze to jsou vetsinou jen gauneri a prospechari :_) Ostatni svet na tom ale neni lip - staci se podivat na ostatni postkomunisticky zeme - ty jsou na tom mnohem hur nez my (Bulharsko, Rumunsko, Rusko, Ukrajina, Madarsko, Polsko) ale i treba belgicani, spanele, rekove.. ti na svy politiky nadavaj mnohem vic. Obrovska politicka korupce je dneska vsude - i v Nemecku, Americe nebo ve Svycarsku.
Me vadi prakticky jediny - srovnavani dnesni doby s "nadhernyma casama" za bolsevismu (kazdej mel praci atd.) - to je tak tupy, ze je mi z toho zle. Ostatne za dnesni stav (maly duchody atd.) jsou odpovedny jedine bolsevici. Kdyby tady ta chamrad 40 let nevladla, tak se tady mame stejne jako v Rakousku, Belgii nebo Holandsku.
Vsak ja si taky nemyslim, ze by kazdej, kdo ma doma par stovek znamek nebo minci celkove za par desitek tisic, MUSEL mit sejf v bance.
Měl jsem to štětí, že se mi povedlo dělat 3,5roku v Německu(1991-94) a tam jsem viděl na vlastní oči korupci, takže ani tam není všechno růžové!
Jeden příklad o těch důchodech, jak píšeš! Když šla uklízečka z Bavorska do důchodu, tak dostala důchod 1600DM. Její "kolegyně" ze Saska, tak ta dostala jen 1400DM a domáhala se stejného důchodu, jako ta bavoračka, ikdyž uklízela celý život v NDR! Proč by měli být za dnešní malé důchody odpovědní komouši? To mi vysvětli?😲
¨Stále říkám, že za všechno může špatná obrana Zimního Paláce!!!😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.