Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 09:08

No to nemusím čekat 40let na francouze😃 Já ti najdu na netu podobný případ tady u nás.Vykradou káču na poště v sobotu,a je to stejně zajištěný,jako ta pobočka banky😉

a jaká je spojitost s přepadením přepážky (bankovní, poštovní) a bezpečnostních sejfů?

miroslav73

Uživatel

Zaregistrován:
13. 12. 2012

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 09:14

to je špatně chápeš.Já nemluvím o přepadení přepážky ale o vykradení v noci.Ta pošta,je stejně zajištěná jako pobočka zmíněných bankhttp://www.policie.cz/clanek/vykradena-posta.aspx

miroslav73

Uživatel

Zaregistrován:
13. 12. 2012

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 09:18

Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 09:40

a první odkaz nefunguje
nicméně nic to nemění natom, že si dovolím oponovat - kolik takových nočních přepadení bank tady máme? takže asi ta stejná úroveň zabezpečení nebude zas tak stejná...

miroslav73

Uživatel

Zaregistrován:
13. 12. 2012

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 10:20

je jasný,že jsou banky,s podzemním trezorem.Jenže takvých ústavů,zase v takové hustotě nejsou.Pobočky bank,jako je třeba KB je stejně zabezpečená,jako poštovní úřad.Zamčená zamřížovaná budova,s alarmem a v zamčené místnosti trezor.My se tu bvavíme o tom,jestli je lepší dát majetek do bezpečnostní schránky bo banky,nebo si pořídit domu trezor.Pravdu tu má/myslí robbie/.Trezor v baráku je dobrá věc,ale mít alarm není od věci.Stejně jako banku ti vyberou i barák.Jenže nebudu si kupovat trezor za 40tisíc,když tam dám známky nebo minci za 10tisíc.Já už tu psal,že není trezor jako trezor.Lidi tomu nerozumí.Ty trezory jsou v různých bezp.třídách.Ono rozdělat trezor v III nebo i větší bezp.třídě,to není žádná sranda.Má to armaturovavou betonovou vložku a ještě jiné prvky.Ono se zase úskotlivě bát že mě doma někdo přepadne a bude mě trápit,to bych nemyslel na nic jiného,a byl bych věčně ve stresu.Tak si zabezpečim barák alarmem,a nenechám se překvapit.

mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 11:14

ivancz napsal/a: ...ochranu před požárem nebo před hasiči... ...

to si asi neviděl panelák, když hořelo ve vyšším patře, co dokáží hasiči, jak to vypadá o patra níže a třeba v přízemí!😲 Proto tu hlášku chápu....😉

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 11:26

to si asi neviděl panelák, když hořelo ve vyšším patře, co dokáží hasiči, jak to vypadá o patra níže a třeba v přízemí!😲 Proto tu hlášku chápu....😉

Súhlas, niekedy tie nižšie poschodia dopadnú oveľa horšie, ako samotný vyhorený byt.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 11:58

Panelák jsem pochopitelně viděl a tu hlášku zcela chápu, jenom se mi zalíbilo jak srandovně zní.😃 😉

Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 18:39

Ale nemůžeš brát trezor (ať už jakékoliv kategorie) jako ochranu majetku. Můžeš to brát jak ochranu před ohněm, nebo místo s konstantní teplotou. Zloděj, pokud uvidí trezor, tak půjde po trezoru. A už je jedno jestli a jak se do něj dostane, nebo nedostane, nebo jestli v něm něco je, nebo není🙂

Já bych byl právě naopak nervozní z toho, kdybych měl doma trezor a v něm cennosti a naopak bych byl daleko klidnější, kdybych si svoji sbírku schoval na půdu za trám, nebo bych si ji schoval do výklenku na záchodě.🙂 Tam to prostě nikdo hledat nebude.

Zase příklad: Na trezoru bude položená kniha, ve které bude bankovka za půl milionu a trezor bude prázdný. Po čem zloděj půjde? Shodí všechno z trezoru a půjde po tom, co je vevnitř. Pokud zloději dáš možnost, aby hledal něco tam kde předpokládá že je něco cenného (tedy v trezoru) tak je asi jasné po čem půjde.

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

Vytvořeno:
16. 12. 2012, 18:48

Ale nemůžeš brát trezor (ať už jakékoliv kategorie) jako ochranu majetku. Můžeš to brát jak ochranu před ohněm, nebo místo s konstantní teplotou. Zloděj, pokud uvidí trezor, tak půjde po trezoru. A už je jedno jestli a jak se do něj dostane, nebo nedostane, nebo jestli v něm něco je, nebo není🙂 Já bych byl právě naopak nervozní z toho, kdybych měl doma trezor a v něm cennosti a naopak bych byl daleko klidnější, kdybych si svoji sbírku schoval na půdu za trám, nebo bych si ji schoval do výklenku na záchodě.🙂 Tam to prostě nikdo hledat nebude. Zase příklad: Na trezoru bude položená kniha, ve které bude bankovka za půl milionu a trezor bude prázdný. Po čem zloděj půjde? Shodí všechno z trezoru a půjde po tom, co je vevnitř. Pokud zloději dáš možnost, aby hledal něco tam kde předpokládá že je něco cenného (tedy v trezoru) tak je asi jasné po čem půjde.

ano a ne. tyhle "jasný" místa, viz trám nebo záchod mají zloději na prvních místech😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.