Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Velmi děkuji za informace, na netu jsem tuto soupravu od firmy Vogel & Zappe opravdu našla:http://www.praguedogantiques.com/cz/sklo/liqueur-set-vogel-zappe-detail. Ještě jednou velké díky za pomoc.
Kolegovia od skla, porcelánu, keramiky mám na Vás prosbu. Je tu nejaký fanda R-U monarchie, ktorý by mi vedel napísať akú má približne cenu hrnček s posledným R-U cisárom Karolom I. a manželkou Zitou. Hrnček má výšku cca. 9cm a kúpil som ho spolu so starými hrnčekmi / buclákmi / s ovocnými a kvetinovými motívmi. Páčil sa mi aj ten a aj keď nie je stopercentný tak som ho zobral. Ďakujem za ochotu.
Obrázky:
Neviem či bude niekto ochotný oceňovať tento hrnček, keďže takto postavená otázka pôsobí veľmi kontraproduktívne. Pokiaľ raz kúpim jednotlivý predmet, ktorý bol súčasťou nejakého súboru, tak si tú sumu vydelím počtom hrnčekov a dostanem aspoň hrubý priemer hodnoty. Po zakúpení tovaru a následnom zisťovaní hodnoty na tomto fóre, mi tento počin pripadá zvláštny. Kúpim vec o ktorú som pôvodne nemal záujem, no páčila sa mi a tak som neodolal. Potom si rozmyslím, že ju vlastne nechcem. Vyskúšam ju teda predať nanovo. Overím si koľko by to mohlo hodiť. Aspoň tak mi vychádza takáto logika. A dopredu sa ospravedlňujem LubosH69 aby môj príspevok nebral veľmi osobne, hlavne v prípade, že som nepochopil jeho otázku.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.