Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

DavidXXX

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2015

Vytvořeno:
27. 10. 2017, 19:35

doporučuji se s kontaktovat s autorkou paní Blankou Adensamovou,poslat lepší snímky a požádat o pomoc.Zde:http://www.adensamova.cz/omne.html.dejte pak vedět.

army

Uživatel

Zaregistrován:
21. 4. 2016

Vytvořeno:
29. 10. 2017, 13:33

doporučuji se s kontaktovat s autorkou paní Blankou Adensamovou,poslat lepší snímky a požádat o pomoc.Zde:http://www.adensamova.cz/omne.html.dejte pak vedět.

Děkuji panu DavidoviXXX za informaci..Paní Adensamovou jsem zkontaktoval a udělala mi obrovskou radost..Oprava podle ní není žádný problém..takže ještě jednou díky

DavidXXX

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2015

Vytvořeno:
29. 10. 2017, 16:36

army díky sdílím s Vámi obrovskou radost,já pořad říkám jak jsou výtvar.skláři báječní lidé.Plně doufám,že si plastiku ponecháte ve své sbírce .Moc a moc blahopřeji až bude opravená plastika dejte snímek pro kochání sběratelům.

army

Uživatel

Zaregistrován:
21. 4. 2016

Vytvořeno:
29. 10. 2017, 17:45

army díky sdílím s Vámi obrovskou radost,já pořad říkám jak jsou výtvar.skláři báječní lidé.Plně doufám,že si plastiku ponecháte ve své sbírce .Moc a moc blahopřeji až bude opravená plastika dejte snímek pro kochání sběratelům.

Určitě fotku dám.....jasně, že to zařadím do sbírky, je to nádhernej kousek a bude určitě ozdobou mojí sbírky...jinak souhlas s názorem na skláře, ale myslím , že nejenom skláři ale obecně většina lidí kteří něco umějí jsou tak nějak nad věcí a určitě je potěší, když se můžou podělit o radost ze svého díla s dalšími lidmi

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
31. 10. 2017, 08:11

Dobrý den,
poprosím DavidXXX - četla jsem od Vás, že váza z hutního skla větší velikosti se často nevyskytuje. Před asi 9 lety jsem na Aukru koupila(jediný zájemce) vázu. Váza se mi líbila, tak jsem přihodila - už nevím, jestli tam byly rozměry, ale já jsem si nevšimla ? nevím.... Když přišel balík, tak jsem nevěřila vlastním očím co přišlo. Balík byl od nějakého Meteláka, vzorně zabalený obr. Ještě jsem mu napsala jestli neví kdo by mohl být autorem, ale odpovědi jsem se nedočkala. Hledala jsem na netu a u skla jsem narazila na jméno Metelák, vím, že to nebyl TEN METELÁK, ale prostě pan Metelák. Váza stála necelých 400,- i s poštovným. Tak mi prosím k váze s takovou "historií" něco napište. Vázu jsem chtěla na kytky, teď tu skoro překáží ...
Děkuji za Vaše vyjádření.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

DavidXXX

Uživatel

Zaregistrován:
2. 3. 2015

Vytvořeno:
31. 10. 2017, 14:07

bohužel vás zklamu..vázu hutní sklo ale jaká sklárna opravdu nevím,podstatě nic sběrateslsky vyhledáváno,muže jít o hutní sklo z Chřibské,Lednické Rovné nebo Beránek...nevím

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
31. 10. 2017, 16:43

Dobrý den, děkuji za odpověď, byl to takový kup....prostě je velikáááá

JindraParik

Uživatel

Zaregistrován:
3. 10. 2017

Vytvořeno:
1. 11. 2017, 17:52

bohužel vás zklamu..vázu hutní sklo ale jaká sklárna opravdu nevím,podstatě nic sběrateslsky vyhledáváno,muže jít o hutní sklo z Chřibské,Lednické Rovné nebo Beránek...nevím

Řekl bych, že se to ani snad nevyrábělo, takové velké hovado, klidně mohli kluci na huti jen blbnout...

a to fakt kdekoliv

www.cs-sklo.cz

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
1. 11. 2017, 18:18

Dobrý den, děkuji za odpověď, byl to takový kup....prostě je velikáááá

A to je koľko? Myslím napr. výšku..
Možno máš jediný exemplár na svete..😉
-s-

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
1. 11. 2017, 20:39

od jindraparik - ten odkaz - myslel jste toto? Každý je může vlastně mít, ne „velkého broušeného Víznera“ ale třeba jen „velkého lisovaného nebo hutního Víznera“ (ty broušené, z mého archívu, dary pana Františka, ale nezískáte….. J )

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.