Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
=lachtan]
Tak to je asi pořád Aukro přes své problémy teď pořád ještě lacinší s provizemi.
[/quot
provize je opravdu sice vysoká na eantiku ale máš jistotu,když prodáváš,peníze pošle Eantik na učet,ne kupující..je to jistota 100%.jak někdo si Tvůj předmět objedná okamžitě ti přijde zpráva-domluví se s tebou o přepravě do eantiku,mužeš zaslat poštou jako cenný balík a počkaš až na netu bude PRODANO eantik připíše peníze ta Tvůj učet po 14 dnech,pokud nejsi spokojem mužeš vrátit zboří do 14 dnů.já osobně rád nakupuji i prodávám-mám jistotu..
samozřejmě ceny jsou vyšponované ale také muže po čase zlevit prodávající,prostě čekat,čekat zdali zlevní..též muže nabízet předmět na jiném netu ale musíš okamžitě nechat vymazat na eantiku pokud předmět prodáš jinde..na těchto stránka eantiku jsou opravdový sberatelé,žádný překupníci..jednou jsem koupil na eantiku čirou vázu model z roku 1909 váza stála 4900czk,jenomže byla to novodobá kopie,tak jsem okamžitě vrátil vázu a peníze mi okamžitě eantik poslal na učet zpět bez problému.možná ani majitel nevěděl,že je to novodobá kopie..kdo ví?
Vážený DavideXXX. K té plastice od autora - J. Hrobar. Podívejte se na stránky pana Paříka a v katalogu Chřibské z roku 1989 je tam ta plastika ve třech velikostech a jako autor je na konci uveden J. Hospodka, vyráběno kompresorovou technikou, rok 1963. Tak se na to prosím podívejte, já myslím, že je to ono. Tím by se vyvrátilo to autorství J. Hrobara. Zdraví Stromovka
S určením autorství:
https://photos.google.com/share/AF1QipNx4pojvNghHQ7y_-XcL8Ij0Gogn0lPDAeKJCGIOceuN04RcUD6740xzov9rDlhCg?key=UmFRdEliUFNqcGNmSGpsX3JWYS16WjczVElJNmhR
Bez určení autorství je to tady:
https://photos.google.com/share/AF1QipONGkQLe9DnJL34UwvdfveakMTrNyosrnPZDGas6GASPxb8XUR97daj7M34vcK_rg?key=NFdPOUVmM2ktUlU0b2NEZUZEVjJIWmVsVm1uTVVR
=JindraParik]
....
dobrý den...asi to není nic co by jste neznali , ale přece jenom...také sbírám československé sklo a při vyhledávaní zdrojů jsem narazil na východočeské muzeum v Pardubicích..na jejích stránkách pod expozicí sklajsou umístněny vzorové knihy zrušených škrdlovických skláren od r.1949 do r.1991..hodně mě pomohly při určování škrdlovického skla, mělo by tam být téměř všechno
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.