Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Stromovka

Uživatel

Zaregistrován:
12. 1. 2017

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 17:25

Zpráva pro nick "Lucky Luke" a "chladic":

• Pro "Lucky Luke":
    Mám takový dojem, že si to možná pletete s vázou Jan Beránek 5988. To je vzor, který se někdy nazývá Red Core podle nejznámější barevné varianty. Ta váza se vyráběla v různých výškách, různých barevných variantách a výjimečně byla i s tím optickým dekorem bublinek. Ale ta váza na Vaší fotce to zcela jistě není.
    Podle mě to Škrdlovice nejsou.
  • Pro nick "chladic":
    Fotka vázy od Velíškové je z internetu, tu vázu nevlastním.
    S vyštipovanými kulatými výstupky, ale zase vypadaly jinak, než na váze, kterou poslal Lucky Luke, byla ve Škrdlovicích kolekce od Palečka, mísa měla číslo 7632, tak jestli jste neviděl tu.
Stromovka

Uživatel

Zaregistrován:
12. 1. 2017

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 17:40

Zpráva pro nick "Lucky Luke" a "chladic":
Já myslím, že ty Vaše "pupíkatý" vázy by mohly být z Chřibský.

• Váza, kterou poslal "chladic" téměř určitě, protože váza z přiloženého katalogového listu z Chřibský, která je na levé straně nahoře, je podle mne stejná. Takže by se dalo soudit, že je to Hospodka, Chřibská.
  • Ta váza, co poslal "Lucky Luke" nevím. Jak už jsem psala, "pupíky" stejný jako v katalogu, ale barevnost skloviny není typická a optický dekor bublin také není typický.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 19:11

Princezno, jen pro zajímavost, dejte prosím fotku té Vaší vázy od Palečka. Píšete, že ji máte ambrovo-zelenou a já jsem takovou kombinaci ještě neviděla, tak bych se ráda podívala. Děkuji. Stromovka

Chtěla jsem se zeptat - narazila jste někde na stejnou vázu - případně ještě na jinou kombinaci barev? Děkuji za odpověď🙂

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 19:12

Stromovko foto pro Vás, je to ta větší verze téměř 30 cm vysoká a je pořádně těžká Obrázky: ...
Lucky Luke

Uživatel

Zaregistrován:
31. 12. 2019

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 22:41

Pro Stromovku:
Asi to bude ta Chřibská. Všechno tomu nasvědčuje. Děkuji všem zúčastněným!
Lukáš

Lucky Luke

Uživatel

Zaregistrován:
31. 12. 2019

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 22:44

Našel jsem i fotku toho Beránka. I barvy jsou jiné a tvar je charakteristický pro Jana Beránka.
Lukáš

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Lucky Luke

Uživatel

Zaregistrován:
31. 12. 2019

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 22:55

I když - nějaká podoba barev tam je.

Stromovka

Uživatel

Zaregistrován:
12. 1. 2017

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 23:15

Nevím, kde se na tomto webu vzal níže uvedený text, který je podepsaný Stromovka, ale já jsem jej nepsala. Zřejmě nějaká aktivita nicku "princezna". Účel nechápu.

??? "Princezno, jen pro zajímavost, dejte prosím fotku té Vaší vázy od Palečka. Píšete, že ji máte ambrovo-zelenou a já jsem takovou kombinaci ještě neviděla, tak bych se ráda podívala. Děkuji. Stromovka" ???

kacena

Uživatel

Zaregistrován:
6. 1. 2019

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 23:48

Nevím, kde se na tomto webu vzal níže uvedený text, který je podepsaný Stromovka, ale já jsem jej nepsala. Zřejmě nějaká aktivita nicku "princezna". Účel nechápu. ??? "Princezno, jen pro zajímavost, dejte prosím fotku té Vaší vázy od Palečka. Píšete, že ji máte ambrovo-zelenou a já jsem takovou kombinaci ještě neviděla, tak bych se ráda podívala. Děkuji. Stromovka" ???

Je to váš příspěvek v tomto vlákně č 583 z roku 2017 😁

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
7. 8. 2020, 23:56

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.