Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Omlouvám se za oslovení, ale já tu zdrobnělinu používám u lidí, co mám rád. Jsem upsaný a ukecaný to máte pravdu Altmane😃 Někdo by možná řekl přehnaně komunikativní, ale když by to bylo k dobru dotazu, tak vo co gou , ne ?😃
Jak říkáš nic nesundávat a nic nečistit to je zásada pro neznalé. Vše nechat pro znalé sběratele, aby si to odborně ošetřili. Ale to jsme již s Altmannem psali v případě nože HJ nad tímto dotazem. Chci se tě zeptat, když máš zájem o ten sčíslovaný bodák , tak tu cenu 3000 Kč určitě respektuješ a nerozporuješ ji, že ? Jinak všiml jsi si, že závěsník má dírku od toho, jak ho diletantsky a nesběratelsky někdo přibil na zeď ? Vždy je lepší pro pověšení na zeď udělat závěs z rybářského vlasce, není to vidět a nic se nepoškodí...
http://www.vhu.cz/pobocni-zbrane-naslednika-trunu-ve-sbirkach-vhu-a-na-vystave-v-zakopech-prvni-svetove-valky/
Pane kolega ta Vaše šavle co Vám nikdo neodpověděl je zde nebo zde. Já jsem odešel neb někdo tam prohlásil, že na to nemusí být moderátor alespoň trochu znalec. Jsou zde lidé. kteří dokáži hovořit fundovaně ovšem a nic neurčit. Klidně si ve starožitnostech udělejte svůj chlíveček po dohodě s moderátorem a rádci se najdou. Já zastávám názor, že moderátor by měl rozumět či alespoň trochu problematiku znát
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.