Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
5. 5. 2020, 17:25

Přihazuje si sám a od takových dál.

Když jsem byl na Aukru a nicky přihazujících byly normálně viditelné, tak jsme se s kámoši vždycky domluvili a tomu šíbrovi jsme to vždycky vyšroubovali aukci do astronomických výšin a pak už cenu nezvyšovali. On si pak poslední částku přihodil sám a vyhrál. Efekt to mělo v tom, že prodal sám sobě a zaplatil provizi Aukru, takže v podstatě nic neprodal a jen platil a platil provize😃 Největší majstrštyk se nám tehdy podařil, jestli si dobře vzpomínám u dýky NSKK , kdy jedním z nás byl poslední příhoz 14 995 a on to zaokrouhlil a zaplatil majlant na provizi a s dýkou se mohl vyfotit 😋

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
5. 5. 2020, 17:30

Sice jsou nicky skryté, ale stejně to je pořád zjistitelné, protože se to dá zjistit z ukončených aukcí prodávajícího. Historie příhozů u ukončených aukcí a je tam vidět kdo mu pořád přihazuje v jednotlivých aukcích, i když tam je já nevím A...T 12 například u těch příhozů.

lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

Vytvořeno:
5. 5. 2020, 17:34

Petane řekni mu, že máš podezření, že si v aukcích přihazuje sám. No a budeš kontaktovat Aukro s tímto podezřením. Když bude rozumný, tak ti rád sleví, aby jsi ho neprásknul 😋 S tím práskáním bych si nedělal hlavu, protože on je větší hajzl , prostě bys přemistroval mistra🙂

petan

Uživatel

Zaregistrován:
24. 11. 2019

Vytvořeno:
6. 5. 2020, 13:43

jeho odpověd, že to dělá každý druhý to přihazování

stepe

Uživatel

Zaregistrován:
16. 6. 2016

Vytvořeno:
6. 5. 2020, 15:17

Petane, tak kolik byla ta cena, ať to nemusím hledat na Aukru. Tu informaci už jsi sem měl dát. - A ty "vlastní příhozy/provize z prodeje" stejně nějaký hejl zaplatí. Jsou mezi námi sice machři, kteří dovedou "očním kontaktem" s fotografií rozpoznat originál :-)))), ale u těchto věcí je třeba mít určitou odbornost, nebo podrobné informace. Ono stačí málo, např. zkrácení, výměna nějaké součásti, záměna z jiné a pod. a z drahého Originálu se může stát Černý Petr. Pokud nemáš záruky a vědomosti/informace - nekupuj, zaplatíš "školné".

petan

Uživatel

Zaregistrován:
24. 11. 2019

Vytvořeno:
6. 5. 2020, 16:01

32600 a hned 5 minut po skonceni aukce, že když něco připlatím, pořád to může být moje

stepe

Uživatel

Zaregistrován:
16. 6. 2016

Vytvořeno:
6. 5. 2020, 17:06

33.000 Kč je cena, kdy je obezřetnost na místě. Jedině s kupní smlouvou, jak jsem napsal dříve, ale i v tom lze narazit. Znám např. debila i IQ houpacího koně, který má X exekucí, nic nemá a prodejem padělků všemožných dýk se živí již nejméně 15 let a dobře. Ten by podepsal kdejakou smlouvu a výsledkem by byla nevymahatelnost kupní ceny. Tedy při jakékoliv kupní smlouvě je nutné znát i poměry prodejce, čímž netvrdím, že tvůj je podvodník. Dojeď se k němu podívat, když o to tak moc stojíš, posuneš se dál a poptáš.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
6. 5. 2020, 17:17

Za kvalitní věci je nutno jet se podívat. Dělal jsem to i u vyznamenání. Fotografie hodně naznačí, ale lze i mnohé skrýt. Zde má Lachtan pravdu.

Ladislavaliev@atlas.cz

chladic

Uživatel

Zaregistrován:
3. 7. 2018

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 10:15

Lachtane, s tou provizi to neni tak jednoznacne. Ja jednou koupil vazu, ktera byla omylem inzerovana 2x, prodejce se omluvil. Prisel me pak automatickej mail z Aukra, ze si prodejce narokuje neplatit provizi. Jen jsem potvrdil, ze jsem neobdrzel a verim, ze prodejce neplatil nic.

petan

Uživatel

Zaregistrován:
24. 11. 2019

Vytvořeno:
7. 5. 2020, 13:00

Já se toho nakonec vzdám, prodejce, že by to i dovezl, stojí si zatím, že to je originál, ale ta myšlenka to od něj převzít a vědět, že s tou aukcí špekuloval, raději ji oželím, aby byl mír zachován

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.