Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
TÉMA CHLADNÉ ZBRANÉ VŠECHNO SEM !!!!
Využívam názov témy.
Ani takíto stroskotanci sa nemajú vyhadzovať? Treba s nimi naďalej "podrezávať" mrkvu,aby sa lepšie ťahala? To,čo vyzerá ako hrdza,je v skutočnosti zaschnutá krv,asi sa s ním hodne bojovalo,keďže nemá ani ti drievka medzi šróbikmi..😋 😋
Samoštudoval som-M95 na karabínu?Lebo má hledí.😁
-s-
Obrázky:
Už sa kúpe...a lezie to z neho.Vyčistiť čím? Môžem ho dať v robote opieskovať.Ale skutočne len takým piesočkom,ktorý mu neublíži.Ale asi ani nepomôže.
-s-
Stačilo pouze odrezit v destilované vodě a lehce očistit měkkým kartáčem a potom napustit konzervačním roztokem vyrobeným ze směsi včelího vosku a kalafuny. Potom upevnit - adjustovat na vhodnou podložku a pověsit na stěnu příbytku, popřípadě doplnit malou kovovou destičkou s datem a místem nálezu.
Byla by to krásná dekorace mající historickou i peněžní cenu.
Adalbert
ahoj, na blesaku jsem koupil nemecky tesak RAD. Stal 3000. Podobne kusy, mi ale prijde, ze najdu za mnohem vice na aukru apod.. Poradil by nekdo vcem muze byt rozdil? Kdyz jsem hledal tento typ, tak jsem si vsiml, ze u jinych je i napis na cepeli a casto najdu orlici na rukojeti, ze miri na druhou stranu. Dekuji
Obrázky:
Altamane,palec nahoru,správně řečeno pro Ty kteří si myslí že na "blešaku" koupí něco za zlomek ceny a zbohatnou !! A že takových tady je hafo.............😆
Já vím, je to hodně složité, ale mezi námi žijí lidé, kteří poradí, jen se boji něco o sobě napsat, neb hrozí nebezpečí vykradení.
Je to fakt složité. Můj přítel, starší pán (Vídeň) koupil v Mnichově komplet kordíku, tehdy za to dal hodně peněz, bohužel také měl polovinu věcí nových. Byl to přední odborník na faleristiku, ale zde šlápl vedle.Pravděpodobně účelově byl ošizen. Musíte se zapojit mezi tyto lidí, získáte důvěru a oni Vám poradí.Hlavně nic nekupujte na Aukru!
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.