Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

PEHU klid a pokracuj...🙂 Haskove se snad ujme Kekule. Kez by se to povedlo...

Koukám, že včera se podařilo zprovoznit stránkování na úvodní stránce a v hlavních kategoriích. Takže další zlepšení.
Jo, a už funguje i všechna potřebná činnost i pod IE8. Takže mozillu již nemusím používat. Zatím jsem na další žádné podstatnější chyby nepřišel.
Takže bych se teď vrhnul asi na pérovky pro halíře Ludvíka. Ať je už taky v kupě. Oli odpoledne pošlu mailíka, aby jsme se domluvili, v jaký formě to chceš.

Ještě vím o drobnostech, ale jsou to opravdu drobnosti. Už se vše blíží ke zdárnému konci. To stránkování ještě nefunguje v podmenu. Když koukneš na Ludvíka a jeho černé penízky, tak tam je ještě nedokonalost

PEHU: přístup do administrace mi pořád nejde, no ale prý na tom Dan dělá ...
mě ale trápí jiná věc, nevím, jestli se to pak dohodlo nějak jinak, ale v analýze webu jsem specifikoval, že na seznamu mincí v databázi budou mít možnost již uloženou minci editovat jen administrátoři první a druhé úrovně, ale mě se jako přihlášenému uživateli zobrazuje možnost kteroukoli minci editovat (ta tužka vpravo u každé vložené mince). to mi přijde jako zhovadilost, kdokoli pak může do karty mince cokoli vepisovat, zrovna jsem si vyzkoušel, že to jde. nerad bych, kdyby pak někomu hráblo, aby prováděl nějaké sabotáže!!

:) tesim se na spolupraci... snad na me nebudes moc spechat🙂
stacej KVALITNI FOTKY - at si nemusim vymyslet...
pokud nemas jednu kompletni, staci dve, co se doplni...
cim lepsi rozliseni posles, tim lepsi praci odvedu...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.