Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

mame "hotove" tabulky k opisum a obrazum pro Vaclava IV. a Karla IV. ovsem nevim zda zkontrolovane... Vladislava jsem nachystal ale nikdo se neujal naplneni (pokud vim). byl jsem ted 5 tydnu pracovne v zahranici, nestiham to resit. tabulku co mame mam poslat komu?

Teda Kacuro: Tys mě dal. Teď jsem tam dosypal poslední penízek se lvem. Teda ty opravdu špatný jsem tam nedával, ať tam není moc velkej bordel.
Typy jsem u nich zatím neuváděl, protože tam nemám ještě všude jasno.
Pouze bych měl dotaz na Patasona: Je penízek pod číslem PL_55 typ III/2?. Vím, že není nic moc. Původně jsem ho ani neměl v albumu a chtěl jsem ho dát na prodej, ale po přepočítávání mi to připadá jako 4+3+4.
Ono těch dotazů bude víc, ale nemá je tady cenu ventilovat. Nejdřív si to musím sám sesumírovat a pak položit jasný dotazy.

Dokopávat ostatní, aby to tam dali také... 😁 😁 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Nezapomeň, že mám ještě bílé penízky Ludvíka a Vladislava.😆 Takže v zimě se nudit nebudu.
Ještě, že tam nemusím dávat haléře dalších habsburků, protože to by mně z toho švihlo.😆
Ale i když mám krátký nožičky, můžou bejt ďábelsky rychlý. A nákop, jako levý křídlo ( byť už pouze v důchodecký lize ) bych ještě měl mít. Takže si můžeš vybrat. Tuď technický nákop s citem pravačkou, nebo brutální švih levou.😈

Kacuro utíkeeejjjjj😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.