Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

zkoušel jsem slovo Kutná, groš a hora a záznamy se mi našli. jaké slovo používáš ty?

Vrací se to, přesně tak jak píšeš, do seznamu mincí panovníka.
taty je odpověď od programátora - je na nás, jak se rozhodneme.
Mohu ten odkaz udelat tak, ze bude fungovat jako tlacitko "Zpet" v prohlizeci.
Tento pristup vyresi vsechny uvedene problemy, sam ma ale drobny hacek, a to ten, ze nefunguje, pokud vam na tu kartu nekdo posle odkaz a vy ho otevrete -
v prohlizeci neexistuje pak zadna historie, kam by to tlacitko vedlo. Pokud
vam to nebude vadit, zmenim ho na tu fci "Zpet"

Bude přidáno

pavelgregor napsal/a:
Pokud zadáš slovo poděb, tak nevyhledá nic. Až když zadáš poděbrad.
Pokud ale dáš poděb* tak se vše najde. to by mělo stačit ne?
pavelgregor napsal/a:
Sejmutou stránku máš v mailu.
jj už jsem ji přeposlal s žádostí o pomoc
Spojení Zpět na seznam si můžeme opravit sami. V administraci je sekce Linguist - překlady a tady si můžeme hlášky měnit.
OK - nechám tam dát ještě tlačítko zpět.

Takže k těm neviditelným ikonkám. Ikony zmizej, pokud je v IE v parametrech na kartě Obecné na tlačítku Usnadnění zaškrtnuto Ignorovat barvy definované na webových stránkách. ( možná by to mohlo být uvedeno v nápovědě ke stránce ).
Další drobnost :
Stránka pro vkládání článku je udělána natvrdo na stanovenou šířku, a tím pádem se nevejde celá do zobrazení. Nevejdou se ani všechny ikony. Roztažení okna na to nemá vliv.
Jeden dotaz :
Jakým způsobem přidat k článku PDF dokument ( či jiný ), aby se dal stáhnout? Nenašel jsem tam tlačítko pro nahrání souboru uloženém na mém disku ( nebo na to potřebuji vyšší oprávnění? )

Další drobnosti :
U Jiříka z Poděbrad se při zakládání mince nenabízí nominál Peníz.
Také jsou nedostupné volby Mincovna, mincmistr a rytec ( nejsou hodnoty ).
Pokud mi programátoři pošlou strukturu, v jaký chtěj tyto data vysypat, můžu je připravit. AŤ se s nima nemusíte bušit.😆
Po stisknutí klávesy Enter na libovolném údaji se to začne chovat podivně. Buď by Enter měl být povolen pouze u údaje typu volbý text, nebo by měl přeskočit na další údaj ( jinak to bude způsobovat chaos ).

Tohle je opravdu věc čísleníků, které se musí zadat. Strukturu už jsem s programátory řešil - koukni do mailu.

Kouknu se na to, ale až za týden, to přijedu z dovolené 😋
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.