Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Také na tom pracuji,zítra by jsi to mohl mít.

Oliver: Můžeš mi osvětlit, jaký bude další osud tabulek?

A co by případně bylo potřeba dál udělat?

osud tabulek... clovece, ja myslel, ze je to jasne... diky temto tabulkam bude moci vhodny program (skript) nacitat obrazky pro urceni mince... dyt sme se o tom prece bavili... co dal? jak bude Vaclav IV. bude treba jej dukladne zkontrolovat. totez s Karlem... atd.

Asi jsem to správně nepochopil. Takto definovaná tabulka asi nepůjde použít pro Ferdinanda. Už jsem se to snažil vytvořit, ale moc se to nedá. přístup k určování je zcela jiný než zvolil Hána a Pinta. Asi by to chtělo rozebrat.

neboj, to nak dopadne... na ferdinanda se teprv chystam... vetsina lidi tady na nej stejne ale dost psouka... ale pokud se do toho chces pustit a rozebrat to, bude to vitana iniciativa... ja dneska preinstalovavam, tak mam myslenky jinde...

Oli,přišel ti ode mne ten Václav IV.v pořádku ? Kdyby bylo potřeba něco dalšího,tak mi dej vědět,sice jsem na tom s časem bídně,ale chvilku si sem tam někde najdu.

jj, prisel, dik, jen sem ted tak trosku mimo, zkusim to vsechno dat dohromady a pak zas budu otravovat, nebojte se vlka nic...

Takže jsem to zatím jenom tak zběžně prohlédl a narazil na toto :
Pokud zadám při přihlášení chybně jméno , nebo heslo, nic se nestane ( možná by za to stálo zobrazit nadávku. Máš blbě jméno, nebo heslo )
Ve vyhledávání podle textu zadám pětiznakový řetězec, a nic se nevyhledá. Vyhledá se až delší řetězec ( v nápovědě je napsáno, že bude ignorován pouze čtyřznakový a nižší řetězec). Takže buď opravit popisku, nebo vyhledávání.
Po vyhledání se zobrazí seznam vyhovujících záznamů. Pokud si zobrazím celý článek a v něm stisknu Návrat na seznam, tak se nevrátím do seznamu vyhledaných článků ( tam se vrátím pouze tlačítkem zpět ). Takže tato nabídka je matoucí. Vrací se to špatně i z jiných náhledů. připadá mi to, jako by se to vracelo na zobrazení mincí od panovníka, na jehož článku se nacházíte.
Toť zatím vše.😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.