Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

to asi nedopadne... ae zkus to... 😁 😁 😁

:shock: Tý jo Oli,tabulka jako vrata,sis musel máknout.😉
Vidím to ,ale až tak po víkendu.😎

no je to celej Vaclav IV. dnes to dodelam (snad), pak se to jeste bude muset poladit... ale to uz behem toho, co to budete vyplnovat.
jak se to rozjede, nachystam Karla IV (tam budu potrebovat, aby nekdo vytvoril seznam moznych znaku, at je muzu dat do tech tabulek):
[
](http://img183.imagevenue.com/img.php?image=11495_Image1_122_565lo.jpg)
to znamena toto. muze se toho nekdo ujmout, pls? Pevo?

POZOR, POZOR, toto je zatim posledni verze na Vaclava IV. vsechny policka sou vyklapeci, v nich pripustne hodnoty, z nichz je treba vybrat spravnou.
cislovani je dle Hany (viz ty strany, co sem psal, atypy necisluju zvlast, ale pokracuju v cislovani)...

Denarius, posli mi pls taky sveho maila.

Takže slíbil jsem a dobře mi tak, že se pokusím sestavit základ pro K.IV. Zatím po mě chce Oliver seznam písmen a znamének jako už je pro V.IV. Chápu, komunikovali jsem spolu a závěr je takový, že prosím o radu vás všechny:
Rád toho Karla zkusím připravit, akorát tam mám pár nejasností, které by asi bylo třeba napřed vyřešit, on ten Pinta totiž zdaleka není tak jednoznačný jako Hána. Je tam spoustu nejasností, například v V. typu má několik variant, kde je v opise BAROLVS místo KAROLVS, což Hána vůbec neuvádí, v PRIMVS má místo M obrácené N, což Pinta v textu nezmiňuje, pouze v opisech a Hána nezná atd. Co si o tom myslíte? Jak to má být uvedeno? Proč Hána neuvádí zmíněná písmenka? Máte někdo aspoň fotku s uvedenými písmeny? Jak řešit v tabulce přesmyčky, tj třeba KRAOLVS? Oliver navrhuje a já jsem pro, aby tedy bylo písmeno R uvedeno i jako varianta u A a naopak, aby zůstala zachována kozistence tabulky... Dejte sem své názory, pls, nebo skončím, dřív než jsem začal 🙄

Oliver navrhuje myslím správně...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Jinak by to ani nešlo udělat. Jedině snad ještě vložit komentář k dané variantě. Ale to není přehledné. Jinak musím říct, že Oliver zaperlil. takovou tabulku udělat, tak to s tím musel strávit mnoho večerů. Klobouk dolů.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.