Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

K Václavu IV. toho moc nemohu, ale rád někomu pomůžu s Lucemburky Janem a Karlem, literaturu mám a zajímají mě. Kreslit moc neumím, ale celkem slušně fotím přes mikroskop. Scanovat taky zvládnu. Ale s vědomostmi jsem na tom špatně, takže opakuji: rád pomůžu...

diky vsem, kdo se zatim ozvali. zbytek je kde?!
pevo, zatim vydrz. chci nejdriv rozjet Vaclava IV. az bude jasne, jaka koncepce bude rozumna, budu s tebou pocitat a ty snadno bez sloziteho vysvetlovani uvidis, jak na Karla IV. myslim ale, ze pokud zvladas Karla IV. budes nam moct pomoc i s Vaclavem IV. - s jeho kontrolou. leckdy je pohled mene zbehleho nez zkusenejsiho. prosim, poslete mi e-maily - flutek a pevo (viz profil). data, ktera budeme zpracovavat jiz budou dost citliva a nebudeme je resit vystavovanim odkazu zde...
dnes jeste poslu mustr na toho Vaclava...

ok, dekuju. vyrabim mustr. jak bude, poslu.
co se tyce scanovani apod., zatim nic nedelejte, postupy zkusime nejak sjednotit. nastudujte si prosim zatim Hanu str. 37 - 56. budete to potrebovat, znacne vam to ulehci praci.
ozvu se ASAP.

tak zatim funguji prvni dve rozdelovaci znamenka a slovo WENCEZLAVS... prosim vyzkousejte si to, koho se to tyka. cislovani pismen je dle Hany, atypy se cisluji jako pokracovani standardni rady. stahujte zde.
promyslete, jak osetrit nejake vyjimky apod.

grofik funguje tak, ze muzes vybirat kombinace pismen... a zadat... to se totiz musi nejdriv nadefinovat 😁 😁 😁
chces se zapojit?

no tak to ti rad poslouzim🙂
prihlasky a platby prijima PEHU🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.