Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Ano jde vše, ale tyto stránky tak napsány nejsou. Pokud se nám v budoucnu dostane do rukou projekt, který tak bude naprogramován a bude možné ho převzít, tyto stránky jednoduše zahodíme a budeme používat nové. V současné době je tento systém přihlašování maximum, které si mohu časově dovolit. Jak jsem již psal. Nejsem vývojář a PHP jsem nikdy před tím nepoužíval. Bohužel mám mnoho jiných aktivit, které se musím učit a které mě také živý.

Takový web bude stát mnoho desítek tisíc korun ne-li víc. To jsou ceny, které jsou v Praze. Nevím jaké ceny jsou mimo Prahu a Brno. Jen pro zajímavost, prodejní cena vývojáře se pohybuje od 1300 Kč do 2000 Kč za člověkohodinu. (cena je bez DPH).

Nechat dělat profi stránky, když je vše ještě v plenkách podle mě nemá smysl. Ano, bude to naše vizitka, ale současně nejsme komerční firma, která by se někomu musela podbízet líbivou přebujelou profi grafikou. Nejdůležitější je podle mě v tomto okamžiku funkčnost a zjistit, zda má projekt naději na úspěch. Pokud se systém, byť s "amatérskou" grafikou, resp. programováním ukáže žádaný a využitelný, můžeme se časem třeba pokusit o získání grantu, ze kterého by se vývoj profi prostředí zaplatil. Důležitým argumentem by v tom případě byly ohlasy na provoz "prozatímních" stránek...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.