Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

To bylo by skvělé kdyby jsi pomalu dokázal upravit pár foto.😋
Pokud do toho opravdu půjdeš, můžu ti pár foto poslat.
Jinak neboj, všichni to děláme ve volném čase a toho je vždy naprostý nedostatek😞
díky

:D No jasně, jdu na to. Mám ti to Pehu nejspíš zaslat na tvůj mail,souhlasí ?

kacuro napsal/a:
tak jsem se prokousal touto diskuzí a zde jsou mé návrhy a poznatky:
bude asi problém zobrazit všechna znaménka mezi slovy, sám jsem se pokoušel si udělat přehled možných variant a ani v "mapě znaků" ve Win jsem mnohé možnosti nenašel. takže buď je bude muset někdo vytvořit jako font, nebo vkládat ty symboly jako malé obrázky? nevím jak to řešit ...
Značky v opisech opravdu problém je. Už jsem zjišťoval, jak se to dělá do knížek - kreslí se.
kacuro napsal/a:
3, co se týká umístění webu, byl bych pro vlastní doménu, předejde se tak možným budoucím sporům, nejspíš nikdy žádné nebudou, ale nikdy neříkej nikdy🙂 peníze se na to z členských poplatků jistě získají, tady bych problém neviděl. Zdeněk na tom jistě tratný nebude, protože až se ten projekt rozjede, přitáhne k sobě jistě více sběratelů, kteří pak budou diskutovat na sberatel.com, čímž se jeho úroveň více zvýší!
momentální umístěni webu je pouze dočasné. Myslím, že už jsem to tady někde i psal. Jakmile bude ustanovena pobočka a bude započato s vedením účta, okamžitě se koupí doména. Je po pár stokorun ročně. Odkaz na tuto diskuzi na webu určitě bude a je tam již dnes na úvodní stránce a v horním menu
Jj rozumné - jakmile tam bude co dát, udělám další část menu a zařadím článek a fota.

Klidne posilej fotky, ted zrovna trochu casu je. Nebo jeste lip pokud je mas nekde na netu tak si je muzu postahovat (ftp,nekde na strankach, nebo nejaka galerie....)
Pak by to jeste chtelo vedet na jaky velikosti to mam upravovat, jestli teda čb., jestli .gif nebo .png jak to mam pojmenovavat(cislovat) atd....

;) Tak to tam máš Pehu ,dej vědět,jestli to tak stačilo, nebo jestli potřebuješ ke znojem.minci a popř.i k něčemu jinému něco víc.

díky - hoď mi na sebe prosím kontakt
formát domluvíme po mailu nebo skype
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.