Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

To Kacuro: jako jediný jsem web testoval, nikdo jiný mimo programátorů netuší, co se s webem dělo. Pokud někdo ke konci testování měl připomínky, řešil jsem je tak, že jsem připomínky poslal programátorům a autor připomínky byl v kopii. Když byla připomínka zapracovaná, autor se to ode mě dověděl.
Testování jsem se ujal jenom z důvodu, že jste se na to VŠICHNI vykašlali. Můj pohled je teď takový, že jestli se do webu začnou dělat věci, o kterých nebudu tušit, že se dějí, tak s jakýmkoliv testováním webu končím. Já jsem vždy chtěl kolektivní spolupráci a také jsem ji, když o ni byl zájem provozoval.
Slova jakási dohoda, nějaké dodělávky či cokoliv co není podloženo, se mi nelíbí. Takové formulace oproti ostatním spolupracujícím nikdy nepoužívám a nehodlám být součástí jakékoliv skupiny lidí, kteří takové způsoby používají.
Abych to shrnul: s TOPA a patasonem teď ladíme předávací protokol. Ten pošlu, uhradím faktury a tím moje jakákoliv iniciativa v otázce webu končí.

napsal/a:
Abych to shrnul: s TOPA a patasonem teď ladíme předávací protokol. Ten pošlu, uhradím faktury a tím moje jakákoliv iniciativa v otázce webu končí.
Preto aj v demokracii musí byť nedelitelná veliteľská právomoc.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.