Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

patason napsal/a:
To All: lidi, proboha! Nedomáhejte se plného přístupu do databáze ČNS PG apelem na etiku, zákonnost, city, solidaritu nebo cokoliv dalšího, pokud nejste členy pobočky! ...
Ničeho se nedomáhám, ale touto diskuzí již začínám být trochu znechucen... 😲
P.S. o přístup zájem nemám a pokud bych měl, tak se klidně stanu členem 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Nezamknem. Každá diskusia je plodná, všetky názory treba rešpektovať, aj keď už sa začína hovoriť o diagnózach a to už začína byť na hrane.
Ale dospeli sme k rozhodnutiu, ako napísal patason. Keď nedomôže, tak nedomôže! 😈

Autorská práva jsou vždy územně omezena. Vždy se tak jejich ochrana řídí právem státu, ve kterém k užití díla dojde, tj. v našem případě, náš zákon. Na našem území tedy nikdy nemůže dojít k aplikaci zákona jiného státu. Něco jiného jsou samozřejmě mezinárodní smlouvy, ale jejich přímé užití je v autorském právu vyloučeno. Unijní předpisy jsou v našem autorském právu již zapracovány .. takže vždy náš zákon
Ale dík, donutil jsi mne vytáhnout skripta z fakulty🙂

pro odlehčení: můj nejlepší kamarád by se chtěl také stát členem pobočky, nemůže však řádně vypsat přihlášku, protože by se mu rozmočila a tak se mám předsedo zeptat, jestli máme i přihlášky v nepromokavém provedení😃
[
](http://img262.imagevenue.com/img.php?image=72278_fuke_m_122_500lo.jpg)

Tak mu ji po vyplnění zalaminátuj...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.