Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

:P toto som tu presne pisal pred pol rokom.tiez som chcel zaplatit web, vymenou za verejnu stranku.ale ked nie tak nie 😎
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Moje prispevky zde byly o zverejnovani informaci a napriklad velke aukce vybranych pobocek CNS na internetu zverejnovane jsou i s popisy minci a u CNS Praha velmi casto i s metrologickymi udaji 😃 . Co se tyce omezeneho pristupu na aukce, nevadilo by mi rozsireni pristupu i pro necleny. Pravidlo pristupu pouze pro cleny ma svuj puvod koncem padesatych let minuleho stoleti kdy byla komunistickym rezimem opetovne povolena cinnost CNS i s aukcemi. Rezim se vsak na cleny CNS dival s krajnim podezrenim, z aukci pro nej neplynul zadny zisk a zadna organizace ktera nebyla rizena primo KSC nebyla vitana. Proto bylo do stanov zakotveno pravidlo pouze pro cleny, argumentovalo se tim ze organizace bude prisne vyberova a material bude kolovat pouze mezi cleny, bude tak snaze kontrolovatelny a nebude tolik hrozit jeho pripadny vyvoz za hranice. Budte rad ze tuto dobu jiz nezazivate a uznavam ze dnes je to ji zaplatpanbu za nami. Doufam ze jsem Vam to trochu osvetlil i kdyz nase predesla diskuze se tykala prece jen neceho jineho.

Nechtěl bych být kousavý, ale pochybuji, že výše uvedené řádky jsou takto formulované stanoviskem CNS PG, je to trochu přehnané a myslím ne zcela pravdivé - asi jsi to troch přehnal Kacuro(abych nakonec nezačal být rád, že nejsem členem CNS PG.... 😕 )
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

pokud vím, tak žádná oficiální formulace ani není a já odjakživa mluvím, jak mi zobák narostl, neumím ani nechci své věty balit do líbezných slov, které nikoho neurazí ... přeber si to jak chceš😉

jano7B9 napsal/a:
😋 toto som tu presne pisal pred pol rokom.tiez som chcel zaplatit web, vymenou za verejnu stranku.ale ked nie tak nie 😎
Jano, ale furt muzes sponzorovat muj web 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.