Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Profilový obrázek
Kucera

Moderátor

Zaregistrován:
6. 7. 2009

#991 9. 10. 2009, 19:56

Navrh uz jsem dal vyse, OK, vzdavam to, kazdy mame odlisnou filozofii. 😉

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#992 9. 10. 2009, 19:59

filozofií čns jako celku je to, že její akce (aukce) jsou neveřejné (možná na pár výjimek), takže mi dodržujeme "tradici"😃 proč nejsou aukce veřejné? na to jsi mi neodpověděl?😉

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#993 9. 10. 2009, 20:16
Dobre, tak jinak. Pokud je to jen o penezich, jsem ochoten poskytnout sponzorsky dar (i bez naroku byt clenem CNS PG) aby tyto informace byly i pro neclenskou verejnost. Pro mne jako dlouhodobeho sberatele mi to utajovani pripada mirne neeticke. Ja sam na pozadani poskytnu kdykoliv udaje i foto o mincich ze sve sbirky. Sdelte mi prosim realnou vysi daru kterou si predstavujete (tusim ze jste se tu pred casem informovali ze novy web bude stat cca 10t.).

:P toto som tu presne pisal pred pol rokom.tiez som chcel zaplatit web, vymenou za verejnu stranku.ale ked nie tak nie 😎

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#994 9. 10. 2009, 20:18

to víš jano, my jsme tvrďáci a stojíme si za svým slovem😉 ale pokud bys nás chtěl sponzorovat, tak není problém😉

Profilový obrázek
Kucera

Moderátor

Zaregistrován:
6. 7. 2009

#995 9. 10. 2009, 20:22

Moje prispevky zde byly o zverejnovani informaci a napriklad velke aukce vybranych pobocek CNS na internetu zverejnovane jsou i s popisy minci a u CNS Praha velmi casto i s metrologickymi udaji 😃 . Co se tyce omezeneho pristupu na aukce, nevadilo by mi rozsireni pristupu i pro necleny. Pravidlo pristupu pouze pro cleny ma svuj puvod koncem padesatych let minuleho stoleti kdy byla komunistickym rezimem opetovne povolena cinnost CNS i s aukcemi. Rezim se vsak na cleny CNS dival s krajnim podezrenim, z aukci pro nej neplynul zadny zisk a zadna organizace ktera nebyla rizena primo KSC nebyla vitana. Proto bylo do stanov zakotveno pravidlo pouze pro cleny, argumentovalo se tim ze organizace bude prisne vyberova a material bude kolovat pouze mezi cleny, bude tak snaze kontrolovatelny a nebude tolik hrozit jeho pripadny vyvoz za hranice. Budte rad ze tuto dobu jiz nezazivate a uznavam ze dnes je to ji zaplatpanbu za nami. Doufam ze jsem Vam to trochu osvetlil i kdyz nase predesla diskuze se tykala prece jen neceho jineho.

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#996 9. 10. 2009, 20:26

ale ano to chápu, nicméně pokud by byla vůle, tak už se to mohlo dávno během těch 20 let změnit😃 nic se nezměnilo, ačkoli už pro to nejsou důvody ...

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#997 9. 10. 2009, 20:26
abych tuto neplodnou debatu nějak ukončil: kdo se chce stát členem čns-pg a je svolný zaplatit v porovnání za výdaje na mince směšný členský poplatek, získá tím jako bonus přístup do databáze. kdo se nechce stát členem, tak ať si žije jako dosud, nic se pro něj nemění a tak může být v klidu ...😉 kdo má zájem o mincování grošového období a chce tyto mince studovat, chce studovat sbírky ostatních členů a mince z muzejních sbírek, tak ten jistě bude mít zájem se přidat k nám do sekty! pořád je lepší zaplatit si pár stovek a mít neomezený přístup do databáze, než platit příspěvek centrále, za který máš h****o. vlastně ne, máš ročně čtyři čísla NL a přístup na aukce😃 proč nemají na aukce přístup i nečlenové čns?? vždyť by to bylo přínosem, byla by větší nabídka i poptávka mincí😉😃 takže pokud se Ti to nelíbí, přidej se k nám, v únoru na výroční schůzi to navrhni, dej o tom hlasovat a třeba uspěješ😉

Nechtěl bych být kousavý, ale pochybuji, že výše uvedené řádky jsou takto formulované stanoviskem CNS PG, je to trochu přehnané a myslím ne zcela pravdivé - asi jsi to troch přehnal Kacuro(abych nakonec nezačal být rád, že nejsem členem CNS PG.... 😕 )

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Kucera

Moderátor

Zaregistrován:
6. 7. 2009

#998 9. 10. 2009, 20:30
ale ano to chápu, nicméně pokud by byla vůle, tak už se to mohlo dávno během těch 20 let změnit😃 nic se nezměnilo, ačkoli už pro to nejsou důvody ...

Pokud by u clenu CNS PG byla vule, tak by svoje dosavadni stanovisko take na pristi schuzi mohli zmenit 😁

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#999 9. 10. 2009, 20:39
Nechtěl bych být kousavý, ale pochybuji, že výše uvedené řádky jsou takto formulované stanoviskem CNS PG, je to trochu přehnané a myslím ne zcela pravdivé - asi jsi to troch přehnal Kacuro(abych nakonec nezačal být rád, že nejsem členem CNS PG.... 😕 )

pokud vím, tak žádná oficiální formulace ani není a já odjakživa mluvím, jak mi zobák narostl, neumím ani nechci své věty balit do líbezných slov, které nikoho neurazí ... přeber si to jak chceš😉

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#1000 9. 10. 2009, 21:47

jano7B9 napsal/a:

😋 toto som tu presne pisal pred pol rokom.tiez som chcel zaplatit web, vymenou za verejnu stranku.ale ked nie tak nie 😎

Jano, ale furt muzes sponzorovat muj web 😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.