Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#91 10. 1. 2008, 10:16

ozval se tu uzivatel -eles-, ze by prispel s grafikou. pockame, jak zareaguje. pokud zvladne udelat ty fotky, nebude to muset nikdo upravovat sam. pokud ne, tak se pak domluvime, jak dal. pokud se rozhodnete, ze to budete delat VSICHNI sami, vyrobim vzorovy postup. musite ale pochopit, ze softwaru, v kterem se to da delat je cela rada. ja jsem ochotny udelat navod pro paint shop 7 a pak budete muset patrat, jak to udelat prave v tom svem softwaru a sve verzi (mimochodem paint shop je dobry v tom, ze neni prilis slozity a presto umi dost veci) a nebo si nainstalovat na tyto veci stejny program, jak ja. nechcete-li ztracet cas, zatim muzete svoje milacky fotit (kdo si neni jisty, at radeji posle na muj mail vzorovou fotku).

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#92 10. 1. 2008, 10:21

K tomu fontu... nezkousel jsem to, ale kdo trosku hovite HTML, resp. CSS, nastudujte si, zda by nam mohlo fungovat toto:

http://www.jakpsatweb.cz/css/css-eot-weft-font.html

pise se tam, ze font sice nakreslit nejde, ale zas mozna existuji programy, ktere to TTF zvladnou a pak to treba prevest pujde. byla by to i v celku slusna ochrana... lepsi reseni, nez obrazky.

Profilový obrázek
-eles-

Uživatel

Zaregistrován:
9. 1. 2008

#93 10. 1. 2008, 10:31
Díky - byl by jsi ochoten se chopit úpravy fotek mincí?

Toho jsem se bal 😉
ale jo klidne, nicmene predem rikam ze nekdy mam prace nad hlavu a prednostne budu muset delat to co me zivy. Mate nekdo alespon hrubou predstavu kolik by tech fotek bylo (budou to tisice nebo desetitisice, vic dofam uz ne 😲 )

Taky bych mel jeden navrh:
jelikoz ne kazdy umi spravne nafotit a nasvitit mince a taky kdyz jsou p.g. stribrnaky a jde tam (alespon doufam) hlavne o opisy a ruzny znacky. Tak co kdyby se delali fotky s pruhlednym pozadim a černobile. Bude to jednodusi na upravovani, lip to bude vypadat a taky to bude mit vsechno stejnou uroven.

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#94 10. 1. 2008, 10:36

tak ta černobílá fotka není špatný nápad, nicméně bych byl pro, aby byly mince foceny jednotně "na stojáka" (aby lev nedělal stojky a kotrmelce atd.🙂)

eles: řekl bych, že zpočátku půjde nejspíš o pár set mincí, ale pak už to tak přibývat nebude, leda když přibude nový sběratel, který dá všanc svou sbírku ...

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#95 10. 1. 2008, 10:37

no, barva leckdy take neco napovi (slozeni, zpusob vycisteni apod.), ale jak spravne poznamenavas, to by bylo stejne za predpokladu, ze to bude vyfoceno spravne... jsem zvedavej, co ti na to reknou skalni grosaci😉

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#96 10. 1. 2008, 10:39

mě osobně se ta černobílá fotka líbí!! řekl bych, že jde vše pěkně vidět ...

Profilový obrázek
PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

#97 10. 1. 2008, 12:04

to eles: myslím si, že každý z nás má cca desítky grošů. Jenom "hamoun" 😁 patason jich má skoro tisíc.
to all: nápad s černobílou foto se mi také líbí

Profilový obrázek
Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

#98 10. 1. 2008, 12:13

Já vám to schvaluju..🙂

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

#99 10. 1. 2008, 12:19

ja tech grosu nemam ani deset 😞

Profilový obrázek
PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

#100 10. 1. 2008, 16:10
To Pehu"sice vůbec nevím jak,ale kdybych mohla být nějak(mimo fotek) nápomocna, dej vědět. Já nevím,třeba na netu vyhledat potřebné údaje a články k panovníkům,k danému historickému období,apod.

Máme tam sekci Městská ražba Znojmo a chybí nám článek. Co ty na to?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.