Moderátoři: smith
Zaregistrován
11. 1. 2010
Jasně, tak jo, není to rozhodně tak důležité, abychom v tom pokračovali, to mi za to nestojí. Takže díky a mějte se!
Zaregistrován
11. 1. 2010
nehneváme sa EvaS; len ucelené tabuľky nevlastní asi nikto.😞
Jo, pochopila jsem, díky! :-)
Zaregistrován
23. 10. 2006
Ahoj te EvaS; kľudne aj nabudúce ;"naše heslo "nemožné za chvíľu,zázraky do troch dní".😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
11. 1. 2010
No já nevím, jestli bych nabudúce podobný frontální útok ustála, momentálně jsem z toho trochu otrávená. Asi jste to nemysleli zle a mělo to být i vtipné, ale rozhodně to vyznělo jinak. S tím nic neudělá ani dvacet všemožných smajlíků.
Zaregistrován
26. 7. 2007
grofik ty gentleman😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nevýhoda písaného slova je,písmená nedávajú odtieň komunikácie,aéééé určite to nikdo nemyslel zle.😞
Na fóre dokážeme odpovedať hodne rýchlo na veľa otázok,žial niektoré vyžadujú viac času.
Preto navrhujem na budúce zadať dotaz s predstihom.
Zaregistrován
11. 1. 2010
Ok, fakt jsem jen zjišťovala, jestli někdo něco neví, a děkuju za rychlé odpovědi! Jen mě prostě rozladily invektivy typu bicykel apod. A zmínka o gentlemanství je taky trochu mimo mísu, že... Doufala jsem, že se už nebudu muset schovávat za mužský nick, ale asi to tak bude lepší.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Pokud se podíváš i do jiných témat, uvidíš, že tady to nehraje moc roli a většina dokáže brát pohodlně občasnou "nadsázku"(která tu je běžná) v některé odpovědi... 🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
11. 1. 2010
Hm, asi jsem tu zatím byla moc málo a na tu nadsázku nejsem zvyklá, a taky se mi to doho promítly blbé zkušenosti odjinud, za což nikdo z vás nemůže, takže sorry :-) necháme to být, jo? Díky! :-)
Zaregistrován
23. 10. 2006
Náš "Jano" sa rád bicykluje😃 preto hneď každému vnucuje to zariadenie kde treba ťahať do zblbnutia duše a tela.😆 nič pre mňa.😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.