Zaregistrován
5. 3. 2020
Dobry den,
nasel jsem rozsahlou sbirku postovnich znamek.
Cast jsem nafotil nize, cca 35% z celku.
Rad bych se zeptal na vase nazory a jestli maji nejakou cenu.
Dale bych se rad zeptal jestli tu neni nejaky odbornik pobliz Olomouce, ktery by se podival na celek.
Dekuji
Obrázky:
Zaregistrován
7. 4. 2013
Zatím je to klasická začátečnická sbírka, směs haléřových a korunových známek; větší část z námětových sestav pro děti ze 70.-80. let
Zaregistrován
27. 1. 2021
Som tu po prvý krát. Pomôže niekto čo je to za zámku a či má nejakú hodnotu? Na nete som nic o nej nenašla. Ďakujem 😊
Obrázky:
Zaregistrován
23. 2. 2009
Americká letecká, nominál 31 centů, cena několik Kč max.
Zaregistrován
7. 4. 2013
několik Kč za celý dopis...známka samotná s vlnovkovým razítkem je haléřová položka
Zaregistrován
15. 1. 2022
Dobrý den,
Našli jsme s bratrem známky, které byli stranou od ostatních ze sbírky a tak si myslíme, že by mohli být něčím vzácné. Ani jeden známkám a jejich sběratelství nerozumíme a tak bych se ráda obrátila na ostatní, kteří mají "Know how"🙂
Posílám fotku
Děkuji za případné rady a přeji pěkný zbytek dne
Obrázky:
Zaregistrován
6. 2. 2009
Nie sú vzácne, halierové položky.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
15. 1. 2022
Dobrý den,
minule jsem zde dostala užitečné rady co se známek týče a tak bych ráda znala ještě názor na tyto známky. Dostala jsem albumy po dědovi a začalo mě to hodně zajímat. Některé známky (tgm nahoře v levo zelený za 50) jsou stejné ale barvou a tiskem se maličko liší, není na nich rok ale předpokládám, že v tomto bude rozdíl
Ráda bych ve sbírání pokračovala a už vybírám katalogy, jak je tady často avizováno🙂
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.