Zaregistrován
12. 8. 2024
Dobrý den. Prosím o ocenění této poškozené mince kterou jsem se rozhodl prodat. Kdo by měl zájem mohu minci rozbalit a lépe nafotit připadně mohu dovést 100km od Hodonína.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 8. 2024
myslíte že má cenu jen kovu? Neni ho škoda roztavit?
Zaregistrován
23. 12. 2015
I když je poškozená , má samozřejmě větší cenu než cenu kovu. Roztavením ztratíte úplně vše a nic nezískáte.U dukátu byť poškozeného je zřejmá váha i ryzost ...U malé ztavené kuličky kovu není jasná ryzost ani váha ...musíte nechat opuncovat...atd...Tavit je naprostý nesmysl.Zkuste nabídnout na Aukro.Třeba si někdo bude chtít nechat udělat šperk a nebo se pokusí minci opravit a myslím , že tam dostanete nejlepší možnou cenu.
Zaregistrován
16. 3. 2017
Jen malý dodatek prodávající nepíše roztavil, ale rozbalit😁
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Zaregistrován
23. 12. 2015
Aha , tak to se omlouvám ,to jsem se přehlédl...:- ))Roztavit ne -rozbalit ano :- ))
Zaregistrován
26. 2. 2020
Jestli mohu...
Podle mých zkušeností...
Běžný ročník...
Na Aukru od koruny a modlit se aby to udělalo cca 6T.
Oni dneska s těmi krabickami krabičkari umí kouzla, takže by mohl mít někdo zájem...😉
Zaregistrován
26. 2. 2020
A kdyby se našli ve stejný okamžik dva....mohli by se přetahovat....
Zaregistrován
12. 8. 2024
Děkuji za odpovědi. Já sám nic tavit nechci jen když se nenajde někdo komu by udělala radost tak bohužel pujde do výkupu. Mám ji od roku 2007 a přislo mi škoda ji dát hned do výkupny aby skončila roztavená.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Ze 6T na Aukru je provize 500 a tedy cistych 5500, aukce od koruny je risk. Za pevnou cenu je mozne minci nabidnout i zde na foru.
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.