Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

bertik-b1

Uživatel

Zaregistrován
20. 12. 2012

#141 - 7. 2. 2014, 13:09

Moje troška do mlýna.Po kekulem těžko zabodovat.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

jacx

Moderátor

Zaregistrován
20. 8. 2007

#142 - 7. 2. 2014, 13:26
no, jeste by mohlo byt treba BOEIII nebo vylomene puncy C a D. jenze ty jsem zhodnotil jako horsi, takze musi nekdo jiny🙂

a někdo další by třeba mohl přihodit grošík se dvěma kroužky ve jménu panovníka

jak vidno bude to těžké rozhodování

ke kekuleho kousku - přes patrný jemný dvojráz se mi v tomto případě náznak V-éčka v M zdá být přítomen (majitel by jistě mohl sdělit více), to však nesnižuje soutěžní hodnotu této mince a i ky¨dyž je tu už spousta krásy tak kekule u mě zatím vede
jdu mu hledat konkurenci 👿

korunka

Uživatel

Zaregistrován
28. 6. 2008

#143 - 7. 2. 2014, 13:50

bertík- to je také fešák...

bertik-b1

Uživatel

Zaregistrován
20. 12. 2012

#144 - 7. 2. 2014, 13:57

:mrgreen: Díky.

xjert01

Uživatel

Zaregistrován
17. 8. 2010

#145 - 7. 2. 2014, 14:02

Ja mohu prispet timto Smolikem 1.

Obrázky:

jacx

Moderátor

Zaregistrován
20. 8. 2007

#146 - 7. 2. 2014, 14:09
Ja mohu prispet timto Smolikem 1. Obrázky: ...

kdepak s tímhle máš v soutěži smolíka 😎

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#147 - 7. 2. 2014, 14:57

:lol: aby se nám to tu časem pro samou soutěživost nepopralo 😁

mě se xjertův kousek líbí😉 bude to opravdu těžké rozhodování ... ještě že neumím fotit a tak sem ani nic dávat nebudu ...

jacx

Moderátor

Zaregistrován
20. 8. 2007

#148 - 7. 2. 2014, 20:50

samozřejmě, že xjertův kousek je parádní, krásná reliéfní ražba obrazů na líci i rubu a vnitřního lícního opisu, trochu jej znevýhodňuje neokrouhlý střížek s ne všude patrným zevním perlovcem a ne celými literami vnějších opisů, groš je to samozřejmě i s ohledem na variantu silně nadpůrměrný, ale sám to píše - má Smolíka (jedničku)
krásné jsou vlastně všechny groše co se tu objevily
oliverův (také Smolíkova jednička) je právě krásně okrouhlý, groše prvních přihlášených (Korunky a Rittera) jsou vzhledem k tomu, že jde o méně běžné varianty Sm 4, také velmi pěkné, bertíkův groš také není k zahození sic s trochu mělkou ražbou lva, a tak by se dalo pokračovat o každém
kekuleho groš oplývá opravdu neobvykou zachovalostí - hluboká ražba, zcela kompletní perlovce, ale věřím, že se nějaká konkurence ještě najde

korunka

Uživatel

Zaregistrován
28. 6. 2008

#149 - 8. 2. 2014, 09:35

PS: spíše koukám, že to tady žije, ale v ostatních tématech grošoviny to docela vázne 😉

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#150 - 8. 2. 2014, 12:25
PS: spíše koukám, že to tady žije, ale v ostatních tématech grošoviny to docela vázne 😉

no, ja mam ten dojem taky. a uz delsi dobu. driv to bejvalo zivejsi. jenze co to je dneska? 90 % prispevku co ctu je "OHODNOTTE" k tomu vetsinou "URCETE". obcas strelhbite nasledovane bez urceni hlaskou "KOUPIM, PISTE NA MAIL". nejake velke diskuse se zde moc take nevedou (nejvasnivejsi vetsinou o tom, jak by melo forum fungovat a kdo z moderatoru je vetsi lump). myslel jsem, ze se treba rozjede diskuse v drobascich (pravda, tam to obcas zije, ale vetsinou nejake cenne kusy, smuky nikoho nebavi), dal jsem napr. ke kritice a urceni bp Ludvika - sami se muzete podivat, jak to v grosovine zije. u Vladislavu nejakej vyvoj byl, i kdyz jedinou pomoci pri snaze tam dat vzorove fotky byla kritika (uznavam, ze opravnena), ale par fotek od vas ostatnich by mne bodlo vic. mam pokracovat? misenske grose? o tech jsem psal nedavno jinde.

takze ve finale tu tri ctyri lide (zamerne nejmenuji, abych se nekoho zbytecne nedotkl) a sem tam mozna dalsi dva tri dalsi urci nejake ty grose a smitec.

takze archyho soutez je mile zpestreni pro alespon tech par trochu aktivnich (+par vetsinou mlcich ale velmi aktivne prihlizejicich) + opet pro ohromne mnozstvi nikdy nicim neprispivajicich cumilu (kteri ne ze by cim prispet nemeli, ale zpusobilo by jim to nepohodli, neb prispevky se zde lajkovat nedaji a foceni a psani srozumitelneho textu je vycerpavajici)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.