Moderátoři: smith, Koniáš

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 15:51

schůze je většinou krátká, po ní pak s námi může kalit kdokoli😃

a pozor na to, numismatici z ČNS-PG jsou drsní hoši, minule se tam málem poprali s místními domorodci😃😃

LukeH2O

Uživatel

Zaregistrován:
30. 5. 2009

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 15:52

Tam se setkávají jen členové pobočky ČNS Pražské groše, ne? 🙂

A priznivci pobocky 😉

Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 16:07

A bývá to podle debaty na PG někdy na začátku roku?

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 16:16

bývalo to koncem února, letos poprvé někdy začátkem března. ale jestli si to dobře pamatuji, tak jsme se dohodli, že to budeme zase dělat v březnu, kvůli počasí

Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 16:24

Jezdíte tam teda pít a provokovat místní sígry?😃

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 16:55

nééé, nejdříve si musíme odbýt ty náležitosti = schůze a posléze je volná zábava - diskutuje se o mincích i nemincích, probíhají výměny, koupě, ale i pouhý pokuk na mince ostatních ... debata o čemkoli, co se namane a minule se šlo v noci i na bowling, kde vlivem nedopatření málem došlo ke konfliktu, ale nakonec se to vyřešilo nenásilně, Gándhí by z toho měl jistě radost😃

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 17:10

ja se sice nikde nepral, ale ucast je vrele doporucena🙂

babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 17:21

priznam sa nikdy ma nelakala vysoka skola, rodicov mam na dochodku takze pracujem od kedy som skoncil skolu... cestujem do prace a ked pocuvam reci mladsich ludi ako som ja tak mi je zle... ziadna zodpovednost voci sebe nemaju

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 17:45

mne VS lakala a chtel jsem na ni jit. jsem z rodiny, kde VS vzdelani nikdo nema, takze to pro mne byla cesta do neznama, ale pochopeni a podporu jsem mel. a byt se mnou tehdy take cloumaly hormony, zodpovednost jsme meli alespon nejakou temer vsichni. ostatne, vyrustal jsem v dobe, kdy jsem nemel moc duvodu doufat, ze na VS budu smet vubec nastoupit. tudiz jsem si nasledne te moznosti proste umel vazit a nebral to za samozrejmost.

nikdy mi ale neprislo na mysl si nevazit lidi, kteri VS nemaji a dobre delaji svou praci nebo umi nejake remeslo. takovych lidi je potreba mnohem vic nez vysokoskolaku a nechapu, proc EU tlaci vsechny kolem ke zvysovani vzdelanosti (coz nelze v zemi, ktera systemem a urovni vzdelanosti mela byt ostatnim spise vzorem, delat jinak nez na ukor kvality a devalvace vzdelavani). pro mne je mnohem vic jeden schopny zednik ci truhlar, nez deset nanicovatych inzenyru ci magistru - vystudovanych rychlokvasek - v poslednich letech. o bakalarich nemluve. VS nahrazuje stredni skolu a stava se naprostou parodii. podstatna cast (samozrejme najdou se vzacne a cestne vyjimky) z soucasnych absolventu neumi ani svou "profesi" ani nic jineho.

populisticka politika "vysokoskolaka do kazde rodiny" je hloupa, omezena, nesmyslna a kratkozraka

mozna to zni paradoxne, kdyz jako clovek ucici na VS reknu s klidnym svedomim mlademu cloveku: pokud nemate leve ruce a jste schopnej dobre zvladnout nejake remeslo, jdete se radeji vyucit a pracovat, takovych kvalitnich lidi je cim dal min a potreba budou vzdy

babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

Vytvořeno:
23. 11. 2012, 17:59

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.