A priznivci pobocky 😉
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
nééé, nejdříve si musíme odbýt ty náležitosti = schůze a posléze je volná zábava - diskutuje se o mincích i nemincích, probíhají výměny, koupě, ale i pouhý pokuk na mince ostatních ... debata o čemkoli, co se namane a minule se šlo v noci i na bowling, kde vlivem nedopatření málem došlo ke konfliktu, ale nakonec se to vyřešilo nenásilně, Gándhí by z toho měl jistě radost😃
priznam sa nikdy ma nelakala vysoka skola, rodicov mam na dochodku takze pracujem od kedy som skoncil skolu... cestujem do prace a ked pocuvam reci mladsich ludi ako som ja tak mi je zle... ziadna zodpovednost voci sebe nemaju
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
mne VS lakala a chtel jsem na ni jit. jsem z rodiny, kde VS vzdelani nikdo nema, takze to pro mne byla cesta do neznama, ale pochopeni a podporu jsem mel. a byt se mnou tehdy take cloumaly hormony, zodpovednost jsme meli alespon nejakou temer vsichni. ostatne, vyrustal jsem v dobe, kdy jsem nemel moc duvodu doufat, ze na VS budu smet vubec nastoupit. tudiz jsem si nasledne te moznosti proste umel vazit a nebral to za samozrejmost.
nikdy mi ale neprislo na mysl si nevazit lidi, kteri VS nemaji a dobre delaji svou praci nebo umi nejake remeslo. takovych lidi je potreba mnohem vic nez vysokoskolaku a nechapu, proc EU tlaci vsechny kolem ke zvysovani vzdelanosti (coz nelze v zemi, ktera systemem a urovni vzdelanosti mela byt ostatnim spise vzorem, delat jinak nez na ukor kvality a devalvace vzdelavani). pro mne je mnohem vic jeden schopny zednik ci truhlar, nez deset nanicovatych inzenyru ci magistru - vystudovanych rychlokvasek - v poslednich letech. o bakalarich nemluve. VS nahrazuje stredni skolu a stava se naprostou parodii. podstatna cast (samozrejme najdou se vzacne a cestne vyjimky) z soucasnych absolventu neumi ani svou "profesi" ani nic jineho.
populisticka politika "vysokoskolaka do kazde rodiny" je hloupa, omezena, nesmyslna a kratkozraka
mozna to zni paradoxne, kdyz jako clovek ucici na VS reknu s klidnym svedomim mlademu cloveku: pokud nemate leve ruce a jste schopnej dobre zvladnout nejake remeslo, jdete se radeji vyucit a pracovat, takovych kvalitnich lidi je cim dal min a potreba budou vzdy
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.